Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBAR NAM DAN BOSNO I HERCEGOVINO. ,,DRAGI TURCI,, SPREMITE SE SPREMITE A SLOBDAN,NEZAVISAN I CJELOVIT KURDUSTAN,MOLLA MOSTAPHA BARZANI, . . VOZDRA HERZOG
ovj rat sto se vodi u siriji je potanje plinski ruta.............turska je ušla u pogresnu ekipo i neće dobiti ovaj rat u siriji...... već će dobiti iran irak sirija i rusija......na kraju turska će postati najizolovanija zemlja na svijetu...evropa i ameri je neće sebi ---a obraz je izgubila kod svoji susjeda.iraka sirije irana armenije rusije itd.......vidjećemo--i ovom nekad mora doć kraj...
... Meho ne izbjegavaj temu i ne brani se kontranapadom (koji je jadan jer napada moju ličnost a ne suštinu teme i moj komentar na istu) nego mi odgovori na pitanje...?
@commi, kriza dualiteta licnosti, ili ?! I tebe pucaju prijenosi ...
djubrad Siitska, odgovaracete za svoje zlocine nad Sunitskim civilima ! Suniti ce vladati Sirijom vrlo brzo, svidjalo se to Iranu ili ne !
...zašto odbacujete Srbe? Oni samo žele da ih prihvatimo, i oni će onda prihvatiti Bosnu. Šta ima sporno...?