Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubit odmah, bez razmisljanja! Ukljucujuci i od tog od 17 godina...ako je vec sa 17 toliki monstrum, sta ce biti kasnije!?
Pa ovo se kod njih stalno dešava, nego sad malo javnost počela o tome. Šta očekivati u državi u kojoj se abortiraju ženska djeca. Nesrazmjer će uskoro biti još veći.
a jesu ZAGORILI .....
Divan narod ,grupno silovanje nacionalni sport,lažu ćim zinu,divna im ova rijeka i ovaj adet.... http://blog.asiantown.ne t/-/3682/life-of-indian-peop le-on-ganges-river-likes-in- a-horror-movie.aspx
Komunizam je ideologija odgovorna za najvece pa-tn-je i najveci broj ubistava u ljudskoj historiji, veci cak i od fasizma. samo u bivsem SSSRu i Kini je zbog p.o.s,a-sti komunizma na razlicite nacine ub-ij-e.no preko 100 miliona ljudi. Svako ko podrzava ovu ideologiju unatoc ovim cinjenicama je ili z,l.a o.so,ba ili totalni m-o.r.o-n.
Dobro je da je indija demokratska drzava!
S E R I J A T !!!
@Jo Feministički lobi pokušava da demonizuje muškarce i napuše statistike. Naravno, kada se na vidjelo iznesu podaci o tome koliko žena kada joj postane dosadno u braku ili ima novog je­bača finansijski sil­uje muškarce u brakorazvodnim parnicama baziranim na smiješnim zakonima, onda se šuti ili se izvrće istina nečim poput "pa zaslužio je, što je nije volio više od švalera".
Komunizam je najljepši sistem na svijetu !!! A ne ova glupost od sistema u Indiji, gdje još uvijek postoje kaste, i gdje ne postoji nikakva jednakost !!!
Kako ce biti normalan narod koji vjeruje u pola miliona bogova, kupa se i pije iz vanagom bogate rijeke Gang (sveta im je), koji se kote glodarskom proporcijom i koji i u XXI stoljeću ima robovlasnički antičko-antički sistem kasta star preko 5000 godina??? U sistemu kasta viša kasta ima pravo radit šta hoće nižoj pa čak i redovno silovat. Fuj!
.....a kolike su im čune ?...
Ma nisu ljudi krivi, ona ih je izazvala...
ja poganog naroda mati moja mila...treba im poslat' kakvu hidrogensku bombicu
Indija ima vise od milijardu stanovnika, a po zvanicnim statistikama u 2010oj godini desilo se 22.000 silovanja (u prosjeku 60 dnevno). Dok samo na primjer u SAD u 2010oj godini se desilo 85.000 slucajeva silovanja. sto je u prosijeku 230 slucajeva dnevno u 3 puta manjoj (po populaciji) drzavi. Ne kontam sto se dize tolika frka i sto lesinari od medija pokusavaju da se istaknu i da profitiraju na tudjoj nevolji. Silovanja u svijetu, a samim tim i u Indiji postoje oduvijek, i to na mnogo vecem nivou od onoga sto mediji prezentiraju. Ko sad profitira i sta je stvarni cilj ove hajke to mene interesuje. Da se razumijemo smatram da pocinitelji svih silovanja ukoliko se dokaze da su krivi zasluzuju smrtnu kaznu, ali mi nije jasno zasto tih preostalih 21.998 slucajeva godisnje niko i ne spominje.
ciganska posla....
Zaklat ih sve !!!
Jel ova seterica imaju veze sa onom cetvericom od prosli put, ili se ipak radilo o ceterici?