Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ce li slijedeca studia "tvrditi'?
Treba imati onu stvar do koljena pa primiti vakcinu protiv korone u zemlji u kojoj je Fadil Novalić premijer....
Svi krizni stabovi da preuzmu odgovornost za neuspjeh i podnesu ostavke. Nakon godinu dana njihovih mjera stanje je gore, ljudi su psihicki i finansijski iscrpljeni, zdravstvo i skolstvo se raspadaju. Na sva usta su pricali samo da docekamo vakcine da su jedini nacin da se pobijedi virus a vidimo da su vakcinacije sirom svijeta dozivjele fijasko. u Srbiji milion vakcinisanih a korona bukti. Najavljuju vec svake godine revakcinaciju ko zna cime i zasto. Ovo je sve dresura. Narode probudite se!
Nema se tu sta buditi... Antitijela traju max 6 mjeseci, bilo to od vakcine ili preboljevanja Covida, i onda opet mozes biti zarazen. Isto kao sto je i sa gripom, svake godine vakcinisanje... Ali Covid izgleda mutira brze od gripe...