Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pranje mozga
Cim vam neko nudi nesto toliko prisilno kao da se radi o zivotu i smrti, a znate da u isto vrijeme toliko ljudi je na koncertima, stadionima i mnogim drugim mjestima i zive i rade normalno... jasno je da tu nesto smrdi. Prosle godine su donekle mogli maglu prosipati, al ove samo bas mentoli naivni su se pokorili djavolu da ih ziguje. Vakcina je tako dobro smiljesn projekat i tacno znaju sta ce vam napraviti od organizma. A potpisali ste na svoju odgo ornost
@goo7 ti i tebi slicni bi da se ovo desava u vrijeme torabija, prvi popili flasu vode i rekli da vas stiti od korone.
Ne zanm sto su digli frku oko omikrona. Smrtnost je znatno manja, besplatna vakcinacija.
MA SAMO DOBRO ZAGRADIT GORE OKO KRAINE I MINIRAT ,I NEK SE EBU U EVROPI
Sad će izmisliti nove vakcine jer ove nisu učinkovite i tako unedogled.
Nadam se da nisam zarazen, al prema pravilima vodim biljeske, jer to moze zatrebati zdravstvu. Imena clanova porodice i kolega na poslu, ulazio u butike na tim adresama, imam racune (satnica) na kojim kasama sam placao u marketu, komsinica s drugog sprata me srela na stepenistu, pitala kako sam, kontakt trajao pola minute. Cinim sve sto mogu!
Placenik si
Puni koncerti,puni stadion,svako hoda pored svakog to da je virus sve bi pokosilo,a ovako ne vjerujem nit ću ikad vjerovati
Bitno je pare da se uzmu za manifestacije, a handre običan narod, ja kao vozač kamiona ne mogu niti istovariti niti utovariti u Njemačkoj bez hebene vakcine ili testa, niti se istuširati na pumpi. Demokratija, ljudska prava su nestala...
TOSU BOLESNE PSIHOPATE ZA DIKTATORIZMOM NASILJU TO IM JE U NASLEDJU OSTALO JOS IZ DAVNIH TRIDESTIH GODINA FUJJJ
što sam se vakcinisso?? znači svi smo konji na kojima testirate ova sranja
Kakvo silovanje inteligencije.
ma brate pretjerujete, po evo i mi zivimo i nemamo nikakvih restrikcija skoro kakvi kontakti i bakraci to se kod nas ima godina neprati, vakcinisi se i zivi normalno koja je svrha onda vakcine
Ne znam kako vakcinisani vise ne probude se i shvate da nekoc teorije zavjera nisu nikakve zavjere nego ispravna teorija. Svijetom kontrolisu mocnici koji su toliko milijardi usisali u WHO i medije i nekakve proizvodjace vakcina kako bi preko njih uspostavili kontrolu nad svijetom i smanjili broj stanoovnistva sa vakcinama koje nikakvo dobro nece donijeti. Mediji svi su potplaceni. Ta zarada od vakcina cisto da pokrije male troskove koliko je ulozeno u sponzorisanje.
Sve vlade i zdravstva su ucjenjeni i za svaku primljenu dozu direktori i foteljasi imaju procenat kao i glavne sestre koje to sprovode.
Pravo da ti kažem umiru stari, hronični, imunosupresivni pacijenti. Sistem nema od njih ništa, umiru brže poslije vakcine, posebno 2.doze, sistem ih se rješava, nemaju koristi od njih.
Sto razvlace pamet narodu. Eno u Hrvarskoj Beros kaze da on nece booster primiti jer ima antitjela od dvije vakcine (u koje se sumnja da ih je cak i primio) dok se sirotinji preporucuje da klima glavom i da prihvati svaku.
haha kako li se osjecaju ovi sto su poletjeli za vakcinom i zapravo vjerovali ovim idiotima?