Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne miriše na dobro.
ima li iko da banuje ove retarde koji konstantno šire među-nacionalnu mržnju pa čemu ti silni admini ako neće da rade svoj poso. @drKomadina koji je tebi blećak jedan pa kani se više ti sranja nije dovoljno da gledamo po svjetu nesreću pa je još i ovde prizivaš.
Turska vodi svoju neutralnu politiku. Ovo je poruka bandita sa Zapada zbog neposlušnosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Imal kraja ovom ludilu??? Corona Vakcine Rat Inflacija I kaze ubio se/ubi.... nista vise nije cudno. Mentalno zdravlje treba cuvati!!!
Lijepa hairli pamet
Ako se misliš ubiti zbog medija onda si labilan ko narkoman.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
....čovjeku se zapalio automobil u pokretu i požar se proširio na parkirane automobile
Lažna informacija, ko ne vjeruje neka progugla. Klix gubi vrijednost zbog dezinformacija.
Turski mediji ne pisu da je teroristicki napad, zbog tehnickih problema je doslo do pozara.
Kakve su samo ovo namjestaljke !!! Daj i Tursku da uvuku !!!😣😣😣
E pa vidiš šta se događa kada Sultan odluči da uslovljava NATO ulazak zemalja hapšenjem novinara i sličnih. Prvo je uništio tursku valutu, sad će da uništi turski turizam. I još kaže odbijam saučešće EU i Amerike. I takav se čovjek kod nas dočekuje kao nekakav mudrac. Nije slučajno da ga Dodik smatra velikim liderom.
Ma bacite je vise, nek svi idemo u pm
fake vijest!
Amerikanci salju vjerovatno
Zasto ljudi toliko zele nesrecu, zlo, ubijanje, rat...Nije dosta s*anja sto smo vec prezivjeli.
Bice sto ce biti mi ne mozemo promjeniti nista...cuvajte se svi...
ne znam cemu potreba podsjecanja na jucerasnju vijest po nekoliko puta, ako me vec interesuje , sam cu potraziti ..
Turci dobri sa Rusima Amerima i irancima. Neograju kako amerikanci hoce, prvo onaj puč , pa udar na ekonomiju i vrijednost lire, sad na turizam .... Ali im je puč i udar na ekonomiju propao .
Pritisku amerikanci
Žao mi onih žrtva nevinih..ne znam što napadaju civile, idioti Ali ovo liči na umirivanje Erdogana,umislio se. A šuplja mu vojska i policija i obavještajna..
Svi debili koji vole Bidena neka mi odgovore da li je svijet sigurnije mjesto pod njegovom ili Trumpovom vladavinom?A jos nas gore ceka