Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ CoCoBryce za svako krivicno djelo koje nije izvrseno u isto vrijeme se sudi odvojeno i dobija se odvojena kazna...on je ranije presudjivan u proslim sudskim procesima, ovo je novi sudki proces i ide nova zasebna kazna i nema tu apsolutno nista apsurdno...apsurno je tvoje neznanje. A ti taliban nemoj onda ici u Francusku, niko te ne tjera...a kad u Saudijskoj Arabiji bude dozvoljeno da se ljudi slobodno izrazavaju bez prijetnje smrtne kazne, kad bude slobodna stampa i kad se odrze izbori za vlast onda se javi da nesto komentarises...osim toga te zene niko ne tjera da budu \'\'kuye\'\' (a za tebe je to svaka cura koja je lijepa i ima sopstveno misljenje i zivi svoj zivot kako zeli), a u Saudiji nijedna zena ne moze cak da vozi automobil a kamo\'l da ima pravo misljenja, izrazavanja, da ne nabrajam koliko je samo slucajeva zlostavljanja zena od najblize porodice i muzeva ali je to u toj s.m.r.d.ljivoj zemlji sasvim legalno i dopusteno
Kolko to ovaj ima zivota pa mu samo dodaju dozivotne?
Francusko cionisticko demokratsko katolicka pravda.Poceli zene zatvarat sto se oblace.A njihove kcerke se takmice ko ce veca kuya da bude.Sta ocekivati od \"civilizacije\"