Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
REMEMBER SREBRENICA AND OSLO, VICTIMS OF CHRISTIAN TERRORISM, TWO BLOODY JULYS ; JULY 1995,JULY 2011
saucesce porodicama izginulih.poraz za sve nas,dobre i strpljive.bojim se da je ovo kraj ideala demokratije i da sve ide laganim tokom samounistenja i ludila.
Suosecajnost i solidarnost sa gradjanima i drzavom Norveskom...!!! Bosna i Hercegovina najbolje zna sta je servofasizam, terora i terorizam...!!!
servsko-serbski terroristi milosevic karadzic mladic hadzic cosic plavsic tadic tadic tadic dodik spiric dodik spiric brejvic-brejvik...!!!
R.I.P. nek im je lahka zemlja,najiskrenije saucesce!!!