Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj istrazuje ? Da je arapin bio bi iste sekunde terorizam.
Jok eto humanitarni čin je u pitanju...
Nece biti teroristicki cin, jer je pocinoc bijelac. To klasificiriaju kao "djelo mrznje", nista vise :)
Krmojedi su životinje, mi Bošnjaci najbolje znamo koliko su oni bolesni, samo u Beogradu je postojalo 273 džamije, danas ima jedna koja je obnovljena nakon što je zapaljena 2003 kada su vlasi izgubili Kosovo, u HR je bilo 250 džamija, danas imaju tri, u Bugarskoj ih je bilo stotine, Grčkoj itd, samo u zadnjoj agresiji je 614 džamija potpuno srušeno u BIH, poenta, sa krmojedima je život nemoguć, oni nikada neće odustati od mržnje i imputiranja "Izdaje" ne-hriščanima..
Pa šta ako su srušili. Nije religija i iman zavisna od komada betona. Muslimanina je spas u zajedništvu, poštenju, biti vrijedan ali ponajviše OBRAZOVANJE. Uči čitaj izučavaj!
Sve te dzamije su izgradili osmanlije okupatori i normalno da su srusene nakon sto su okupatori pobjeđeni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)