Ne zna se tačan broj žrtava
0
Norveška: Napadač s ostrva povezan s eksplozijom
Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo upravo je rekao Norveski ministar da je napadac Norvedanin, mamu li mam Islamofobisticnu. Mozete prestat drk.at sad.
Nazalost za tvoju informaciju ova partija koja je na vlasti otvoreno podrzava Palestince i zahtjevaju bojkot izraelu. Juce su norveski socijalisti i zvanicno priznali drzavu Palestinu.
\"Teroristička grupa \"Ansar al-Džihad al-Alami, ili \"Pomagači globalnog džihada\", tvrdi da je odgovorna za napade u Oslu u kojima je, po posljednjim informacijama, poginulo najmanje sedamnaest ljudi, prenio je list \"The New York Times\" u petak.\"
Deda spalio Dzenku....
Napadac je 32 godisnji Norvezanin iz zapadnog dijela Osla,dijela grada gdje zive bogatiji. Covjek je islamofob i desnicarski nacionalist. Bombu je postavio u kombi ispred zgrade vlade. Djecu sto je ubio su clanovi norveske radnicke partije, tj. bili su na tradiconalnom kampovanju. Prerusio se u policajca i naoruzan automatskim oruzjem ubio vise od 80 ljudi. Evo upravo gledam norveske vijesti na internetu.
Izvinite ja mislio vi muslimani!!!!
Laz. norveski premijer to nikad nije izjavio. inace da se vise ne krvite uhapsen je Norvezanin, Anders Behring Breivik 32 godine star, konzervativac i antiislamista............
ev i na SFFu se pocelo pucat !
Kako javljaju Norveski mediji rijec je o norveskom drzavljninu Anders Behring Breivik-u koji je inace pipadnik jedne neacistike grupe iz Norveske. P.S Saucesce porodicama zrtvama ovog teroristickog napada.
Vidim ima ovdje i poetskih dusa. A od svih njih najvise obozavalaca Marka Natlacena ;-) Srbe na vrbe Krvava pesma do nebes vpije, Krv Ferdinova je v mes Zofije. Zvali ste nas dolgo dni na klanja... Iz dolge vstali smo noči in spanja. S kanoni vas pozdravimo, vi Srbi, Dom hladan vam postavimo ob vrbi... V imenu Božjem pride k vam armada, Pogledat, kaj se sveti tam z Belgrada Očistimo vam sveti križ od praha, Za nas je bojni grom in piš bez straha. Nožnicam mač izderemo bliskavi, Da prestol vam operemo krvavi. Z zeleno vam odenemo odejo, Na veke vam zaklenemo vso mejo. Pravične stvari plačamo dolgove, Zmagalci spet se vračamo v domove.
SRBE.... SRBE.... SRBE.... SRBE.... SRBE.... SRBE....
SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! SRBE NA VRBE ! U INAT SRBIMA, MAMU IM JE.*BEM
e moj neosvjesteni srbo, da si svjestan svoje \"pismenosti\" kao sto nisi, nikad ne bi pomislio komentarisati ovaj clanak, a ne jos i uraditi to, nego, vidi ako ima tu kakva rupa u tvojoj neposrednoj blizini, pa se zavuci i ne izlazi iz nje, bice nam svima i bolje i ljepse
Deru vas Krscani u Afghanistan, Iraku, Libiji sve majmunske zemlje.
HOS\' malo CUCLE OBREZANE............. Ima masala koliko hoces....gdje god se okrenes, sve obrezani.......:))))
HOS\' malo CUCLE OBREZANE............. Ima masala koliko hoces....gdje god se okrenes, sve obrezani.......:))))
HOS\' malo CUCLE OBREZANE............. Ima masala koliko hoces....gdje god se okrenes, sve obrezani.......:))))