Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi u BiH rahat nema gdje zaroniti.
Ima, ima medjunarodne vode jadrana pa dalje.. BiH bi trebala nabaviti 30 podmornica.
Ma kaki Rusi i Kinezi, oni su zli glupi ruzni i nemaju para a amerikanci su dobri pametni lijepi i imaju para
Džaba kad se sami zapetljaju u svoje zamke za podmornice, izginu mornari a Kina to pokuša da prikrije!🤔
Kakva god je tehnologija svaka ide isto, roni isto, gadja isto..kakva tehnologija kakvi bakraci. Jedino sto ce moci ukresati na minusu antarktickom moru a americka nece.
Auu, ako je uz pomoć ruske, onda su stvarno noćne more🙄
Kina uzima primat
Ja ja a jos kad Rusi isporuce (sto su vjerojatno vec uradili) ICBM Kim Joung Un ond ce biti nocna mora iz ulicee Brijestova. Sto ste druge mogli nekaznjeno ubijati i pljackati je proslost
Sad ce rusi i kinezi nekaznjeno da ubijaju
Dzabe im
Vidjeli smo svu rusku tehnologiju na djelu. Hahahahahahahahha Jadni kinezi
Amerika je jaca A Bosnjaci najaci .......
Samo 7% bdp/a SAD je industrija dok je u kini preko 82%. ko ima industruju moze napraviti sta zeli jer ima injzinjere i naucnike da to postogne u razumnom roku.