Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Klixu, Krugman nije "nobelovac". Kategorije za Nobelovu nagradu su fizika, hemija, medicina, književnost i mirotvorstvo. Nagrada koju je on dobio je "Sveriges Riksbank Prize in Economic Sciences in Memory of Alfred Nobel”. To ono isto kad na internetu kažeš da si dobra riba, puca glava, a vamo taraba.... Prema tome, bjaaaaži Krugman, bjaaaaaži.
Profesor je poslao poruku cijelom čovječanstvu, koja glasi: " Sloboda je vrijednija od novca".
Žalosno. Novcem se sloboda ne može kupiti.
Osjećam se sretnim..
a nakon toga te tukijem klepim
Možda si u pravu. Možda će Evropi biti lakše bez Grčke. U svakom slučaju Evropa pobjeđuje.
Slavimo sto cemo stati bez para, ali to nije bitno, bitno je to sto to sami zelimo.
Cujemo li se profesore,cujemo.....
Pametnjakovica pon qurac,mogu svi sve znaju,grci slave samo bih volio da znam znaju li uopste sta slave,ali to su htjeli pa bujrum,..
Ko ji se ti onda k... petljaš i pametuješ kad ne znaš.
Sta dalje....! http://www.spiegel.de/politik/ausland/reaktionen-auf-griechen-referendum-politiker-fordern-grexit-a-1042188.html
Jel to zeleno svjetlo narodu da prestane placati racune?
mudro zbori ova sijeda glava
Profesore, vi isto da ste đak a ne profesor !
Polako skontaćeš, ako ne odmah onda u drugom životu.