Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH postoji izborni zakon koji je odavno na snazi tako da ce izbori biti u svakom slucaju. Kraj.
Kraj tebi...stretan put i dođi nam na ljeto.
Kako postoji ako ga je ustavni sud Bosne i Hercegovine suspendirao (nije u skladu sa ustavom). Znači da BIH trenutno nema izborni zakon
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Zabrinut sam situacijom u BiH jer ne postoji dogovor oko Izbornog zakona, ali da svaki dogovor mora ojačati demokratiju, a ne produbiti etničke podjele" Dijete drago, ništa tebi očito nije jasno. Dogovor oko Izbornog zakona se ne može donijeti upravo zbog etničkih podjela na max. i potpunog nepovjerenja koje će ostati bez ili sa dogovorom oko istog. Demokracija u BiH.. hehehe, za nekih 200 godina možda se ukažu prve naznake.
POZIVAM BOŠNJAČKE LIDERE DA RADE NA POVLAČENJU STATUSA "KONSTITUTIVNOG NARODA" - Neka se traži izmjena Ustava iz kojeg će se Bošnjaci izbaciti kao "kontitutivni" i da se onda oni izjednače sa svim "ostalim". Samo je to put do građanske BiH.
Bravo lutko,i napravite skrojite vi taj zakon kako treba,sta nama madzari i drugi neki koji nikakve veze sa bih nemaju oni neka rijesenja namecu,zna se ko je i u dobru i zlu najbolji prijatelj ove drzave bio,hvala Njemacka
Ovaj kako je krenuo, osnovaće svoju stranku u BiH kad mu mandat istekne.
Sieg!
Kakav Nijemac? Ni šljem nema. Ovo je neki lažnjak
Koji Radončijić jel Igor ili Fahro?
Tako je, a ovi sto zderu slaninu, zderte je pa na aparate
Ovo kao da se daje nada ljudima koji znaju da neće biti dobro. Ono jedina stvar što je rekao Milanović a da nije glupost, je to da Bošnjaci trebaju biti sretni dok se Hrvatska bavi sa BiH. Jer ako zbog ovih podmetanja Hrvatima na njihovom pravu izbora, Hrvatska okrene leđa Bošnjacima, onda će biti tako veliki uticaj Srbije na BiH da se neće moći više tamo živjeti.
ma slusajte vi njemci... vi ako se nastavite zezsti sa hrvatima u bih covic ce vam traziti velicanje hitlera.
A kako li usukani covic reaguje sto mu voljena njemacka okrece ledja od njegovih fasitstoidnih ideja? I jos salje mladjahnog Adisa da mu pojasni neke stvari.
Mali je dobar.
Mali zna sta treba da radi
HDZ blokira izbore zato Lijanović dobija izbore kod Bošnjaka katolika.
TO care,samo reci ,samo zovi, sda opet komšić opet idemo dalje -no passaran !
Najbolje da se vratimo na komunizam,jer pokazlo se do sada da je boh najbolje funkcionisala u vrijeme komunizma.dok su srusili berlinski zid u bih je sve krenulo naopako