Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ih ostala raja u klubu podrža glasnim skandiranjem "Nazis Raus- Nacisti Napolje" Tako se to radi u civilizovanom narodu i državi. Kad doživimo reakciju srba na transparente "Nož,Žica Srebrenica" da bude kao što je ova njemačka omladina reagovala,to će biti početak mirnog,civilizovanog suživota i blagostanja ba ovim prostorima.
ti ako ozbiljno svatas te majmune koji skandiraju noz-zica,ti si taj koji nije tolerantan i koji povezuje nepovezivo.Suzivot je moguc samo ako ignorisete ove koji skandiraju,da ste ignorisali 1992 one koji su vikali eto cetnika da nas sve pokolju i one koji su vikali eto balija i ustasa da nas pokolju,nebi ste imali 100 000 mrtvih.Da ste puske pobacali u vodu a ne nosili kuci i cak kupovali pod dejstvom nacionalisticke propagande.Nebi imali danas sto imate.Zato samo ti seri i vici.Dzaba ti je.
@zis76mm KO sto su srbi cekali 70 godina da se NDHaovci izvinu,ali nist od toga,ebe se njima i dan danas.Najbolje vam je da necekate.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Jos je interesantnije kako svabe u glas pjevaju "Nazis raus" (nacisti napolje). To je nacija koja je prekrizila sa nacistickom prosloscu, nesto sto oslikava velicinu njemackog naroda jer samo hrabar narod to moze uraditi. Za razliku od malih naroda koji svoju beznacajnost napuhuju nacionalizmom - narodi koji su nama itekako poznati.
Bošnjoci
pih varas se ako mislis da su raskrstili sa nacizmom,nacizam danas zivi vise nego ikad ne samo u njemackoj vec u cijeloj europi,a i ameriku je odavno preuzeo.Samo danasnji nacizam nije radikalan kao nekad vec meksa varijanta.Ovi sto tetovirajusvastike su placeni da dobiju po usima i da mi mislimo da je to to.hhihiiiii
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo za ostale prisutne!
Ma nema veze, nisu oni muslimani, tako da se oko toga nediže plaho prašina...
najjache je vidjeti ruske ili srpske neonaciste. Shvabe ih tamanile samo tako, a oni bi u neonaciste. Za hrvate nije problem, ipak su oni bili NDH, a i boshnjacima nije mahane, ako se prisjetimo handzar divizije.
@SvetiJuraj poenta je; Srbi i Rusi su se borili i ginuli od njemackih nacista, a i od NDH i Handzar divizije. Djeca chiji su djedovi pobijeni od nacista da sada budu neonacisti je presmjeshno. Hrvate i kontam da budu neonacisti jer i dalje oplakuju ustashe pobijene u blajburgu. Sht
@SvetiJuraj poenta je; Srbi i Rusi su se borili i ginuli od njemackih nacista, a i od NDH i Handzar divizije. Djeca chiji su djedovi pobijeni od nacista da sada budu neonacisti je presmjeshno. Hrvate i kontam da budu neonacisti jer i dalje oplakuju ustashe pobijene u blajburgu. Sht
Prica mi jedan prijatelj koji je iz logora Manjace stigao u Njemacku.Tamo vec bilo nasih izbjeglica i vodice njega neki komso u prodavnicu,jer ovaj nije znao jezik. Prolazili pored jedne gradjevine drugom stranom ulice i kaze ostavili oni radnici posao i svi nesto dovikuju nama.On pita komse sta ovi pitaju?Kaze komso,ma nista nako oni bez veze,pozdravljaju.Kad je poslije ovaj naucio njemacki skonta da su vikali raus,ashlo,auslender,cigojner i jos tih komplimenata. A to je bila 92.
german seljo
Njemci u Spanjolskoj vicu "stranci van" ahahahahahahahahhahahahahah placem 🤣😂
Sto bi Bufoon izjavio...... 88
Ma nista strasno humani ljudi iz evrope ---samo dobar ovaj zadnji red--Grupa neonacista je seksualno napala dvije žene, a policija sada traga za svjedocima.
Ništa, ništa... to su samo neonacisti... nisu teroristi...😑 https://www.youtube.com/watch?v=5NNOrp_83RU
Evo treba isto tamaniti ko one retarde sa bradicama.
tako se ponasa prema fasistima nazzi raus,kod nas treba puno vode da protekne rijekom bosnom pa da se pocnu osudjivati fasisti-radikalni nacionalisti
zivio staljin?
bando fasisticka
Desničari k'o desničari, svugdje su isti. Glasni, agresivni, sa IQ kao sobna temperatura... I na kraju uvijek dobiju po pičCi!
Da,ali kad budale sa jos nizim IQ glasaju za desnicare obicno dodje do ratova i katastrofa..
@hrisi-avgi A jbg, nažalost ko ne uči iz historije, ona mu se ponavlja.