Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli da Nijemci otvaraju bolnicu Treći rajh, studentski dom Adolf Hitler i tako dalje poput naših komšija Srba kako bi Evropa funkcionisala danas. Nikako.
most Franje Tuđmana
@NigdjeNaSvijetu Suplja prica... ameri i rusi su isli od vrata do vrata po njemackim gradovima i bukvalno okupirali svaki pedalj njemacke...da nije tako bilo vrlo brzo bi se pojavio 4 rajh,jer s njemacima se nije moglo drugacije!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E dabogd'o su naši Srbi ovakvi, lako bi mi s njima gradili suživot. Nažalost, naše komšije se ponose zločinima Srba koji su radjeni u ime srpstva i pravoslavlja.
https://bs.m.wikipedia.org/wiki/Spisak_mjesta_imenovanih_po_Aliji_Izetbegovi%C4%87u
e vidis vucicu em su platili ratnu ostetu em su sazreli kao narod i priznaju genocid koji je pocinio ,,hitlerov rezim,, a ne cijeli njemacki narod,tako ste i vi imali sansu da priznate genocid ,,milosevicevog rezima,,i spasite srbiju i srpski narod ali ti posto si bio dio milosevicevog rezima neces nikad to uradit i vuces svoj narod i tudju zemlju jer ti si iz bosne a ne srbije u propast
Dragi vlasi, švabe su doživjele katarzu. Vi za to izgleda nemate pameti......
Kad ce vecina sbijanaca to isto uraditi??Cast izuzecima nisu svi bagra.
dok Sirijac kolje covjeka s katanom u Stuttgart-u
Srbi, ugledajte se i ucite !
@Jogger a Boga mi i Hrvati.
Ja ja
kad ces docekati ovo od srpskih ili hr politicara...nikada!!!
Bolnica u Kasindolu - Krenkenhaus III reich :)
Akedameija Scenskih umjetnosti Joeseph Goebbels :)
A nama Plenkovic kaze, Zao mu zbog pretjeranih reakcija?!?
Dok se drugi srame za svoje zločine, Hrvatska i Srbija se diče i veličaju haške optuženike. U tome je razlika između Njemaca gospode i Barbara Hrvata i Srba....
zato se Kolinda ne srami, naprotiv...
@prt doduse i mi smo nazvali skolu po Mustafi Busuladzicu. malo meksa varijanta, ali to je to
Klinicki centar Josef Mengele