Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazite vi da vam ovi anglo sasoni ne smjestaju novi dresden i novu njemacku cijelu na 2 dijela ...smutljivci su to opasni ne vole oni vas ni malo nisu oni djaba izasli nema djabe ni kod stare babe
treba him zavest sankcije
Skotska prijeti ocjepljenjem, S. Irska razmislja o ujedinjenju s Irskom, funta na najnizem nivou od '70-ih, BDP rast revidiran s 2.8% na 0.8% za 2016, sljedece godine najvjerovatnije recesija. Na kraju ce se UK poklopit usima i zaboravit cijelu pricu o Brexitu, inace ce se sama raspast. Referendum uopste nije zakonski obavezujuci. Parlament treba da odobri i pokrene poglavlje 50, do tad nista.
Vidi Gabriela što se dobro drži.
...spucaj im sankcije ko slobi.