Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite da je ovo Fadil poručio ??? Koji dupli aršini
Nije poenta prebaciti u manju brzinu već malo podić nogu sa gasa
Izbriši komentar.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovaj kao da je sa fadilom čuvao ovce
bgm progovori fadil iz njeg
Jesi to kod Fadila na tečaj išao?
Fadilizira se 😁
Ovaj je bio na obuci kod Fadila 100%
Impresivna kolicina pameti i znanja! Pa da se njemci ne ponasaju ovako mislite li da bi podigli Njemacku iz rusevina u mozda najvecu silu? Sto to mi ne prozvodimo BMW, VW ili Mercedes? Nemamo kukuruza za kokosi! Prihvatite se posla i ne kamcite od mame i tate da okrenete krug po gradu u autu koji su kupili na kredit!
Mi upravo dobili poklon bonove od firme sa kojim možemo jednom mjesečno nasuti pun rezervoar goriva. Kao pomoć radnicima zbog poskupljenja goriva. I to ćemo dobijati i za maj i juni, a možda i duže ako cijene ostanu na trenutnom nivou. Jel Fadil isto obezbijedio?
Njegova plata je sigurno preko 50000 eura godisnje, danasnji politicari kao djeca u vrticu.
Fadil mjesto Fadila...
E moji balkanci njemcu dok se tanjir isprazni ovdje ce mnogi biti zeljni hljeba
Ko god poredi Njemacku s Bosnom totalni je debil. Te dvije drzave su taman dapeko kao 2 svjetlosne godine. 80% Nijemaca ce podrzati svog ministra. Fadila nece ni 1%. Smijesna su ta poredjenja
odhebi seljak, hjebo te Fadil.
Samo za vas u informaciju u njemačkoj su mjesecnu kartu za javni prevoz smanjili na 10eur po mjesecu.. Onda mi recite da je ovaj ko Fadil
A nas europski ekolozi savjetuju da sa domaćeg uglja pređemo na uvozni plin. To bi nas koštalo milijardu eura godišnje.
Samo vi slušajte američkog sna koji se rukuje sa prazninom i daleko ćete dogurati.
Velik dio potrošnje energije ide na sasvim nepotrebne navike. Promjena navika, vracanje ponasanja potrosaca u razumne okvire nuznost je za planetu.
Šta ostade od nake zemlje?
Par nepar i propast ce i Evropa ko Jugoslavija radi velikih sila. Nek vam se hak vraca.