Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije trebo !
Nepjeva dzabe dino merlin nije sreca para puna vreca to znaju oni sto je imaju,e tako ti je i s ovim svabom,tesko je kad uzjases s konja na magarca jebi ga zajebano je to,ovo zapadnjaci nisu naucili da razvuku sa 100eura od prvog do prvog u mjesecu,vidjet ce te kad vide sad i ostali od njeg svi ce da se pokokaju sami jer zapadnjak nije naucio za rijec nema ,e jebi ga svakom dodje kraj pa tako i ovim bogatunima ,koji su zgrtali pare na jadnoj radnickoj klasi,eh da hocu cuti bogdo jos da se je neki nas glavonja upucao ili skocio pod voz onda bih mi bila dusa na mjestu.
Ah sta ce dunjalucar koji samo vjeruje u materijalno....tanke su to duse
sellam aleikum wr wb coppy \"počinio je samoubistvo bacivši se pod vlak \",.. ovakav gazda Ratiopharma, mogao si je ubrizgati povechu dozu i,... a,.. i momentalno bi na ugodan nachin osvanuo u paklu,. kakva neugodna i turobna mashta za vrlo ruzhan izbor vlastite smrti??!!
Kazu da ga je negdje kod Hadzica satro voz...
rahmet mu dusi!
svasta sagni se svim sarajlijama i lizi nam glavic
Slab je kredit trazio jarane.... pola milijarde eura. trebalo mu da ga malo pogura. sad ce i cementara u Kaknju cucnut. Odlican pocetak 2009.
raspolagati tudjom mukom nije mala za*ebancija
ha ja, to je dunjalučar !
sta ti prepisat? dugove? odogovornost za hiljade ljudi kojima njegove odluke rade o glavi? jesi plitak i naivan, daj meni, daj meni, daj meni, ja ja ja ja mora da si iz sarajeva
eeeeee konjine mogo je meni prepisat pa se ubit