Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Diktator Erdogan NUDIO pare MMF-u u vrijeme recesije.... uzas koj gad... umjesto da demokratski zaduzi svoj narod kao Grcka,BiH,Srbija,Hrvatska.. i druge napredne demokratske drzave sa slobodnim i postenim izborima?!?!?!?
@argonautSorab ako ovaj text ne prekopiras barem 10 puta bit ces papak...i de napisi svoje radno vrijeme na klix-u.
@Nikola Testa ne treba biti turkofil da skontas neke stvari. Dovoljno je povezati poziciju Turske u odnosu na EU i njenu ulogu u NATO, te turski odnos sa MMF-om. Ako cak i ti ne skontas da Evropi ne odgovara nezavisna turska vanjska politika, neka me sejtan nosi.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Oklopna vozila i naoruzana policija? Zaista cudno u zemlji koja najvise trpi zbog terorizma. Taj Erdogan zaista nema pojma sta radi. Umjesto da je dopustio da mu bombasi samoubice ulete na bar deset glasackih mjesta, da pobiju par hiljada ljudi, pa da mu onda zapad izrazava saucesce, on uvodi represiju i stiti rizicna glasacka mjesta. Kakav je to samo diktator.
@krilnik vidis, ideja ti i nije tako losa. Ustasluk je toliko digao glavu u Hercegovini da ce to mozda biti i jedini nacin da mu se konacno stane na zmijsku glavu i porazi za sva vremena. I da, dodao bih, NAORUZANU vojsku.
A cim to "Njemacki Posmatrac" to kaze onda je valjda "gola istina". Jel isti ti "Njemacki Posmatraci" koji do nedavno razvijali zastave PKK nasrijed Bundestaga? Ako je taj, onda je informacija jako "vjerodostojna" i nimalo "pristrana". Hajde Gospodo Svabe brinite se vi o vasim fasistima mi cemo o nasim, nazalost ima i ih ovdje al ne u tolikom broju. I da ovdje ne gore izbjeglicki domovi ko u vase "demokratske Njemacke".
http://www.islamicinvitationturkey.com/wp-content/uploads/2016/04/erdogan-is-a-jew.jpg Hajde sad malo svrsavajte na "sultana", a jaci je cionisticki igrac od Trumpa. Razvalit ce Tursku na stotine komada. Zivi bili pa vdijeli. Od svih muslimanskih drzava na svijetu, jedino Iran ima dostojanstvo.
@SebijinZagondzija moram zapisati danasnji datum...jer ovakvu glupost nemozes čuti svaki dan. Ja bolestiiii...
Svaka drzava sa vecinski sunitskim muslimanskim zivljem je pod kontrolom cionista. Glavni njihov spijun, Erdogan, ce da razvali Tursku. Sije nisu pod kontrolom cionista, zato im je i zelja da sruse Iran.
hebiga erdogan, 51% i jeste ofirno navucena pobjega
Definicija genocida, SANU, KARADŽIĆ, MLADIĆ,BEARA,10000 /7,62=8311
Kad je diktator zabranio tocenje alkohola poslije 22:00 digli se cifuti nije im godilo, a evo i sad isto!!!!! Cafiriiiii se boje serijata zato su se digli da se bune!!!!!! Rokaj brale sve redom vjesaj lopove majkuuu im lopovsku. I bakir ce kod nas biti diktator
ne vjerujem da iciji izbori mogu biti 'posteni' ko bosanskohercegovacki..
Njemačka je prihvatila 300.000 bošnjačkih izbjeglica i odigrala pozitivnu ulogu u nastanku moderne BIH kao države. Turska nam nije pomogla u ratu gotovo nikako. Iran je pomogao ali vi mrzite šiite.
O cemu ti magare posrano? Njemacka je jedna od omiljenijih drzava, ako ne i najomiljenija uz Austriju Bosnjanima. U svemu nam je uzor, VW i ako nista ne prozivodi u BiH je smatran kao domace vozilo. Isto tako, otkud ti to da mrzimo Iran? Apsolutno netacno.
@krilnik Eno ih na redaljki kod tebi vrlo poznate zenske osobe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Turska ima eksterni dug koji zapravo raste zadnjih 5 godina. Možda ne duguju MMF-u ali nekome duguju. Vjerovatno Kini ili nekoj drugoj državi. A ta kamata je zapravo manje povoljna od MMF-ove. http://www.tradingeconomics.com/turkey/external-debt
Pa naravno da ce dugovati kad do 2023 godine planiraju uloziti u razne projekte 250 milijardi eura na razne mega projekte. Jedno je sigurno, "diktator" jeste vrijedan i puno vrijedniji od nasih "demokrata" sa Balkana, a do sad je Turskoj napravio toliko toga da bi i Tita postidio. Pa Turska ima zeljeznicki sistem slican Njemackoj, Siemens ICE 3 saobraca izmedju turskih gradova kao i izmedju njemackih i spanskih. Autoceste, aerodromi, tuneli, brze pruge, luke, centri itd itd.
@krilnik Pojma nemam jarane, pretpostavljam da imaju slican status kao i posrbljeni u Hrvatskoj ili Albanci pa cak i Bosnjaci u Srbiji. A sto se tice mreze pruga i autocesta u Turskoj, ni tu ti bas nisam dobra adresa, ali evo nesto sam nasao, nemoj da bi se ti mucio na Googlu. https://www.youtube.com/watch?v=UrkCbsCQInI http://www.worldhighways.com/EasysiteWeb/getresource.axd?AssetID=85743&type=custom&servicetype=Inline&customSizeId=16
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
brojali listiće bez pečata, to znači mogli su raditi šta hoće
A to se na zapadu ili na Balkanu pecate listici?
brisu komentare, dal zbog turaka, ili zbog jenkija, vjerovatno zbog oboje..eu treba odyebati jenkije, i sklopiti alijansu sa rusima, koja je mnogo prirodnija i pozeljnija od ove sa jenkijima...turci ce plakati...to ce se i desiti kada "desnica" dodje na vlast, sasvim logicno...imigrante vratiti u tursku, kurde naoruzati, prenijeti rat sa turcima sa ulica evrope, nazad u tursku i cica mica, gotova prica :P
Kako si ti to sve dobro smislio? Hajde sad izvrsi harakiri jer ocigledno da si suvise glup i da dises.
jel vama dvojici mosnjaka, vokri? :P
Ma za libo me tuki za Erdoganom....kada cemo mi imati auto put kroz cjelu BiH da ljudi ne ginu po ovim vukojebina cestama. ..
Sve juzno od Sarajeva, nije isplativo. Nema ali ...
Erdoklix dot com ;)
bakire probaj kod erdogan da vidimo kako ces zavrsiti a erdogan