Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čitam komentare i ne mogu da vjerujem, prije dva tri tjedna "crazy joa" se diframiralo zbog gluposti iliti "verbalnog delikta" (sam si je kriv), a dans se u dobrom dijelu komentara gotovo afirmativno piše o največem zlikovcu u povijesti čovječanstva po tome je najveći šimunićev krimen to što je hrvat, a ne to što je izrekao, jel nakon onih salvi uvreda prema njemu i hrvatskom narodu, danas "kamilica" za kako neki pišu adu.
a šta reći nego: "Dobro su se i sjetili"
Mja se ulica zove:"Hitlera, koljača jevereja".
ovo je onaj sto je gotivio cetnike jel :)
e jesu ga za***..
Prepali se kazne od uefe i fife
Ovo su ovi Srpski antifasisti sa prijateljima http://www.6yka.com/upload/images/1%20Januar%202014/800px-%C4%8Cetnici_i_Nemci.jpg Sve im saveznici priznanja urucili za bespostednu "borbu"protiv fasizma ;)
#stepanovic Rece dokazana stoka fasisticka
NEMATE PRAVO ON JE TO DOBIO TAD KO STE VI
Šimuniću, šta uradi? Sad zbog tebe nedužni ispaštaju!
Bas su poranili s ovim. Ali dobro, bolje ikad nego nikad....
Nema veze, dignuce mu u sarajevu spomenik i dati mu neku ulicu, recimo bulevar adolfa hitlera. Mujice nema kom okupatoru nisu digle spomenik, to im je fetis. Davno sam se ja opkladio da ce za 20 godina ratko mladic da dobije ulicu u sarajevu.
Zasto??? sto je on toliko zla nacinio sto drugi nisu u danasnjici pa im se nista ne oduzima cak sto vise se velicaju...
HITLER JE LJUDESKARA,TUKAO JE JEVREJE CIGANE,SRBADIJU,SVAKA MU CAST ZAO MI JE STO NISAM RODZEN U TA VREMENA DA SE PREDRUZIM SS TRUPAMA
sick person, shoo!
ovo je Simunicev TATA ;)
HEIL HITLER! Brat! Jbt jesam pacijent
hitler je bio ikona za neke za neke olicenje zla jebajiga tako ce bit tako ce i ostat
da citiram neke HEROJ A NE ZLOCINAC hahahahhahahah