Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboli nas za Ruse i Ukrajince...sta je s naftom ,hranom kad ce drzava konacno za nesta ukinuti poreze da zivimo normalnije???Ispastamo zbog tkz.Korone i rata u Ukrajini daj zanemarimo ih totalno! vratimo se u normalu kao prije korone i rata..
Gepard je pravljen 60ih a Švabe su ga izbacili iz službe prije 30 godina. Haman da je taman dobar za te iranske dronove.
Živjela Ukrajina Živjela Njemačka Prdnem na srbiju.
Sto Svabo napravi mora da valja...njemacki inzinjeri su u zadnjih 100 godina cuda pravili.
Cuj ruski osvajači, daj malo ozbiljnjje pisite tekstove, znamo da vam placaju za propagandu, ali ovaj izraz je smijesan.
Pun pogodak sano ko koga to je uvjek pitanje u ovakvim mračnim noćima.
Sve sam vidjeo,sunce je bilo u zalasku .
https://www.reuters.com/world/europe/evidence-suggests-errant-ukrainian-missile-caused-market-deaths-new-york-times-2023-09-19/
we cant find that page
Super je video, sve se vidi ko na dnu Miljacke. Eno na repu mu piše Šehid Made in Iran.
Klix novinar na strani Ukrajine a ocrnjuje Iran. Jel ti to CIA Klixe dala text da objaviš
🤣😭😂🛸
Odma ga sehidi.
Danas se tzv Federacija zadužila 40 miliona. Eto vam trojka i promjene zatekli su budžet od 800 miliona i sve razjbali za pola godine i sad dižu kredite..eto vam Nikšić fake tv i Nenad nek nije samo SDA. Sjeme vam se zatrlo ali ovaj put i ja glasam za trojku jer mi je drago što će vas uništiti
Oj jbte hahahaa