Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasljedica?? Ova zena prvo nije rod Aristotelu, a vjerovatno nije bila ni u testamentu....kao sto sama kaze \'ne dobivam nista od nasljedstva\' Zna se ko su nasljednici. A i da nije bilo direktnog potomka koji nasljedjuje svo bogatstvo (Aristotelova unuka), opet ova zena ne bi bila nasljednica (osim da je eksplicitno spomenuta u testamentu). Druga prica je njen muz.
Ima 300 eura i kopa po smeću?! Ne razumijem te Grke. Prvo to što protestuju jer moraju vratiti pozajmljene pare a onda ovo. Ako im teški siromasi imaju 600 maraka mjesečno, koliko onda dobija srednja klasa?
Grcka Jovanka
u Tursku trazit\' posla !!
kako će sada p,i ch,k a , da pojeftini u grkinja .....
dobro vam je bilo dok je dr raso prao pare u grckoj. te pare su bile proklete i krvave. krvlju bosanskog naroda. docekivali ste rasu po stadionima klicali mu majku vam grcku natakarim