Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kontrolira onoliko koliko dopustiš da kontrolira, ako nemaš slika, imaš samo osnovne podatke i služi ti za dopisivanje s drugima ne može nitko saznati o tebi ništa što ne želiš. ali fejs se pretvorio u leglo narcosida, slikaju guzice, sise, stavljaju s kime su u vezi, što rade, gdje idu, ima nekih koji i adresu stave.to bi moglo dobro poslužiti za uzimanje identiteta jer je sve servirano,ali kad bolje razmislim tko bi htio uzeti identitet od takvih budala...
Kakve veze ima kontrola sa slikama ocat? Šta kao vide mene pored Vječne vatre i upišu to u tefter. A ako vide samo sve moje "prijatelje" i sve što sam sa njima ispričo, to je ništa. E glupa li si ko točak.
pa nećeš valjda preko fejsa dogovarati pljačkanje banki? koga zanimaju bljuzgarije između nekog lika i njegovog prijatelja i sl.? slike su najbitnije, postoji više ljudi s istim imenom, prezimenom pa i gradom tj. državom, ali ako staviš svoje slike to si ti i gotovo,...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hoce zidovi da je ovo amerika, pa da im lobi moze zaustavit zivot ako treba. Nije ovo FOX NEWS da skacu na svaku cionisticku izmisljotinu. To sto ih peru komplexi, ne znaci da treba da peru i ostatak svijeta. Bolje bi ovom centru bilo da se pozabavi aparthejdom u palestini, nego sto izmislja bijesne gliste po Europi.
Kome se ne svidjaju socijalne mreze neka ih ne koristi. Recimo, ja sam nekad bio na FB, zadnjih tri godine nisam i to je to. Malo mi je to teze uraditi sa Google servisima jer koristim mail i youtube poprilicno, ali to je cijena koju moramo platiti. Privatnosti na netu nema, jer IP adrese se biljeze, pa tako i na kluxu svaki nas post je vezan za nasu IP adresu. Jedino da se malo vise obrazujemo pa da nadjemo mogucnost anonimnog djelovanja na netu.
Jos sto kenjaju ovi zidovi, neko ih ruzo pogleda i odmah je "antisemitizam". ccc
Karikature su O.K. , sem ako na njima nisu Jude .....
pa tko vas tjera da imate to čudo, fino probajte smanjiti ego, riješiti se narcosidnosti i ovisnosti naslikavanja i ugasite ga.. u bosni svi imaju fejs, a svi kenjaju protiv njega, dva klika i spašeni ste....
Moje miisljenje je da jevreji vide u svemu antisemitizam, pretjeruju.
slažem se,al' i ja bih bio oprezan, puno sranja se uradilo za 6 godina. Mi sami znamo kako je trpiti agresiju.Mada sad u svemu traže antisemitski imunitet, ne smije čovjek ni negativnu realnu kritiku uputiti. Ali, sve je razumljivo što je tako.
To sad Zuka kao nema velik nos? http://www.democratic-republicans.us/images/mark-zuckerberg.side-nose1.jpg
:D bas si antisemit...
krivo im sto svabo arijevac nije izmislio facebook
To samo pokazuje kakvi su njwmci ispod povrsine ( svidja mi se to sto dokazuju sta misle)