Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Demokratska Njemačka, sloboda medija, pravo za izjašnjavanje... bilo jednom na divljem zapadu
O kakvoj ti slobodi medija pišeš? U Rusiji toga nema, zato su i zabranili emitovanje. Bravo Njemačka.
Tih napada je bilo. I ima ih. A Nemacki mediji ih prikrivaju i rukama i nogama.
Gebelsovim stopama koracamo. Ministarstvo istine.
svaki kanal je propaganda
Toliko o demokratiji na zapadu.
Sramota me kad vidim ovaj naš narod u komentarima, em su rusofili, em nacisti i desničari... Ili su botovi iz regije ili manjeg entiteta ili smo stvarno polupali. Sramota.
ja sve s oje vjesti odavdje nabavljam
Poslušajmo zvukovlje indignacije štovatelja zemlje gdje svaki drugi radio/TV prijenos maltene mora počinjati sa 'Dobar dan, ja sam strani agent, opustite se i krenite s nama u novi dan...'
Nekada sam gledao RT i moram reci da je program bio relativno dobar. Posebno izvjestavanje oko sirije i globalni protesti. Deutsche Welle mi vec vise djeluje kao propagandno glasilo.
Propagadna masinerija za naivne liberale. Ovo ko gleda dokazuje vlastitu ogranicenost. Farma ispiranja mozgova. Ukinuti im pristup za ytb
Ruska propaganda. Treba im i ytb ukinuti.
Ma bravo "demokratija".... jadno.... gori ste od rusa za vrijeme Staljina...
Bravo. Ovako treba sa nacionalistima koji zive od propagande i izmisljenih teza.
Auuu golemooo. Gužva li se gužva.