Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da bi u EU imali ravnopravnost i jedinstvo uvedite Bratstvo i jedinstvo, uspjeh zagarantovan.
@uf...izvini ali rumuni i bugari nisu zatucani oni su kolonizirani,sto bi vjerovatno i mi bili da nismo imali rat,problem nastaje kad kolonizirani bjeze i ne zele da budu robovi onda gazdama hvali jeftine radne snage.u rumuniji nastavnik ima platu od 150 eura,koji bi nas nastavnik radio za toliko.polako ali sigurno i nas stezu i za recimo 5 godina mi necemo moci vracati ni kamate od kredita
eto im sad hoce oni pustit u svoju zajednicu zatucanu rumuniju i bugarsku :S
vole gledati cigane na filmovima i davati im srebrene medvjede ali ih nevole vidjeti u svom dvoristu,vole drugima drzati predavanje o suzivotu i toleranciji ali kazu da je kod njih multikuturalnost propao projekat,vole od siromasnih uvoziti sirovine a prodavati im gotove proizvode.....jb.ga jaci su pa im se moze
Znam da zvuci ruzno, ali je njihova zabrinutost opravdana. Njemacke ulice su preplavljene prosjacima, stopa kriminala je dosegla kritican nivo, socijalne sluzbe imaju pune ruke posla sklanjajuci djecu s ulice. Ovdje se ne radi o par porodica, vec o stotinama hiljada. Ni jedna drzava to bi prihvatila, ako budemo realni.
Fašistička licemjera sve do jednog a nama ova evropa donosi fol neko cevilizirano durstvo (trebamo integrisat sejdic finci u vladu) a sto vise citam o ovim bivsim kolonijalnim silama sve mi se vise gade. Da je dovesti do normalizovane situacije i rjesit se ratni politicara ja mislim da bi prije Srbija pomogla Bosni ili obrnuto takodje i Hrvatska nego ovaj sljam uzdignuti kao da su boziji narod, ljudi samo hoce normalan zivot i posao da hrane svoju porodicu.
Ne mogu da vjerujem da su istu zabranu pristupa i Hrvatima stavili znaci pljujem ovde iako nisam Hrvat a smatram ih medju najkulturnijim narodom ovog kraja.
vazno je da smo mi vama problem