Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podržavam, ako lideri mogu imati imunitet na sve vidove prekršaja i kriminala, onda drugima treba dozvoliti imunitet od krivičnog gonjenja za vrijeđanje osobe sa imunitetom.
zamisli kad b taj zakon u bih bio uveden.......:))haha...pola klix-a u haps odmah,,,,
Klix bi bio rahmetli😂
Pametno,new Hilter je svakako dosao u USA
Pišaj po Erdoganu 😂😂😂
sad če hrtovi lajat na ređepa nasve zube
broto je ljuuut
Ha Ha Ha ... ovo je tako ćiip.Pazi molim te, čiju su sliku postavili uz ovu vijest!
bravo za slobodu govora, dole sa diktatorima
uz duzno postovanje turkofoilima, ja nikakav nur na cehri ovog erdogana ne vidim :D
Bravo, sad vrijedjajte one koji se bune... kao Erdogan! Sve po redu!
Danas samo moralno posrnule osobe, ljudi bez karaktera, duševni slijepci, mogu smatrati zapad civilizacijom. Nema vecih licemjera i kukavica na mapi. Panika ih uhvati, raspad sistema kad grupa izbjeglica krene da potrazi komad hljeba, a njih 500 miliona. Stoljecima bez prestanka zive od pljackanja siromasnih zemalja. Narod kojem je istospolni odnos stvar prestiža. Islamofobi bez povoda. Prigovaraju na sve ono sto i sami rade...licemjeri pogani....
U koju islamsku zemlju bliskog istoka bi želio iseliti..., ja bih radije u Njemačku, nego u Saudiju ili u Kuvajt. Truhli zapad je zapad, zna se paša moj gdje je standard, gdje su ljudska prava, gdje dobro radiš i dobro zaradiš. Pusti se tih ubleha o stanju civilizacije na zapadu, tu priću više niko ne puši u BiH. Što ti silni arapinjerosi ne idu na istok nego ginu da dođu na zapad...skontaj malo, što se arapi naseljavaju po BiH...ne budi zalupan, misli svojom glavom.
Hvala bogu. Pisaj po sirotinji Böhmermann!!!!
Sada mu more svako Nanu batJe. Dobro je da nam daju vazduha disat.
sad ce erdo otvorit kapiju i eto izbjeglica opet vece kazne nema za svabe
ružan ko lopov
prvi klixov dobar potez da na ovaj tekst stave fotku malog bakirovog hitlera