Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka neko kaže 'novinaru' ne šalje Njemačka dva tenka Leoprada, nego Leopard 2 tenkove (mnogo više od dva). Nema na čemu!
Ne salju vec daju poljacima dozvolu da oni salju
Možemo mi pisat i navijat,al jedna je činjenica: Nuklearna sila ne može bit poražena konvencionalnim ratom. Rusija je uvijek u stanju uništiti ne samo NATO već i ugasiti svijetlo na planeti.Mladi Slaveni uludu krvare za ukrajinski/ruski mulj.
Moze rusija baciti nuklearki svijet nece nestati ali rusija sigurno hoce pa sad vidi sta ce uraditi pametnjakovicu
1 Rusija nuklearna sila vs NATO Alijansa koja ima 3 nuklearne sile(USA, VB i Francuska) i ti kazes Rusija unisti NATO.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šumski na infuzijama!
Tako je brate.Sta se tu dvoumite, dajte im sve živo i da se ljudi ne pate više
Traktoristi u suzama radi majcice rusije.....
Neka su, konacno.
https://youtu.be/tMDWWFKQgLQ Poucno za nase sendvicare :)
Pametno
Promijenili su stav jer su im Poljaci rekli da ce dat svoje Leopard tenkove Ukrajincima, bez obzira sta Njemci pricaju. Toliko klixe o Njeamckoj moci, Njemackoj kao respektabilnoj drzavi Evrope. Vi jos izgleda neshvatate da je Njemacka postala i postaje sve manji i manji igrac u Evropi.
Leopardi dolaze. Imace jedan Tigar je jedne prilike u II svj ratu unistio 35 ruskih tenkova. No razlika je sad da su uz leoparde i challengeri i abramsi i sve ostale zemlje normalnog svijet!
Evo dobiti će tenkove, jel ikome jasno da ovakvi tenkovi trebaju mjeseci obuke, da ne govorim održavanje istih? Nakon tolikih milijardi I naouruzanja, Ukrajina nije vratila niti jedno okupirano mijesto, plus sta je onda slijedeće i ako ova farsa sa tenkovima čučne? Ovo je samo dokaz da se ratovi ne dobijaju preko napuhanih medija, već na polju.
Istina je da je skoro čitava Ukrajina okupirana 2014 od strane NATOstana koji je otišao tamo da brani NATOstan od vanzemaljaca. Paranoični Rusi i njihovi generali su onda odlučili da brane Rusiju od altruista I čovjekoljubaca u Ukrajini
Ovi se neće smiriti dok ne pokne velika. Ameri igraju ruski rulet sa Rusima znajući da prva meta nisu oni nego Poljaci i Njemci
EU supci nama dali ikar konzerve i naravno embargo na oruzje.
Na papiru ti Leopardi imaju slabije performanse od ruskih tenkova.Naročito od T-90 i T-14 Armata.Vrijeme je da u praksi vidimo čiji je top bolji.Ruski kalibra 125mm ili NATO 120mm.Osim tog ruski tenkovi su mobilniji,dva puta lakši,imaju automatski punjač topa,jednog člana posade manje,i troše svako gorivo.Ruski T-34 jednom su nadjačali "neuništive Pantere i Leoparde".Ruska kvantiteta vs. njemačka kvaliteta.Ako su i izgubili 3000 tenkova Rusi ih imaju još barem 27 000.
Ne rise...
Navedi mi bar jedan proizvod, bilo šta da je bolje i kvalitetnije iz Rusije nego iz Njemačke.
Joj lad sad Ukri opletu baraznu vatru