Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jesu ih zahebali. Isto kao i sa Turskom! Ljudiotišli u Rusiju i kupili najnaprednije sisteme, a njemačka ostala bez novca!
Oni njima oruzje a oni njima migrante protjerane sa tim oruzjem 😂
Evo kako to istaknuti doktor nauka, teolog, sa Al-Azhar uiverziteta. Odron od žene Suad Salah. Objašnjava kako je legalno i normlano(WTF?) porobiti i silovat žene nemuslimanke. Kao da su obični predmeti, kao da nemaju osjećanja? https://www.youtube.com/watch?v=6fo6vnx1BAQ
Ona čak kaže da bi žene muslimanke trebale podržavat svoje muževe kada su u pitanju robinje i sex sa istima. Al-Azhar je jedan od najjačih islamskih univerziteta koji obrazuje na stotine hiljada studenata. E sad ako jedna žena može govoriti ovako sta neće muškarci koji se nadu u toj situaciji.
Evo i temeljna učenja koja to propagiraju: Kur an: An-Nisa' - Žene: ajet 23-24 Hadis: Sunan Abu Dawud vol 2 hadis:2155 Quran Tafsir Ibn Kathir Poglavlje: 424. Zamolit cu sve da provjere navedene reference i oni koji podržavaju religiju neka sami ocjene koliko su moralni-pošteni-časni
Jeste, oficijalno :-D
SEKS JE VJERNOST SIMBOL LJUBAVI BUDITE PAMTITE SVAKI TAJ DOZIVLJAJ ZADOBOLJSTVA