Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jednom riječi Njemačka
Raja ne konta da u istocnoj Francuskoj zive Njemci. To su pokrajine Alsas i Loraine. Oni pomazu sebi a ne Francuzima hahah
Bravo!!!!
Jesu dvojicu! Pretrgli se bas!
sta bih eu bila da nema njemacke
Živim u Mulhouse i bio sam u Bolnici i imao sam srećom samo blažu upalu pluća,gore je haos.Hvala ostalim Zemljama i gradovima što nam pomažu.
Pazi ovo Njemacka preuzima bolesne od Francuske i Italije, a ovdje Laktaski kamiondzija razmislja o zatvaranju entiteta, onaj dole u Livnu zatvara nepostojecu HB zupaniju, Fadil mjenja “strucne” stozere... ova zemlja i ljudi koji je “vode” je dno dna!
Kako su Nijemci uvijek 10 godina ispred svih zemalja Europe..
Eto sta ti je Anglea ... A mi fadila i sebiju imamo oj majko draga da nas dragi Allah sacuva .. HAHAHHAHAh
Jedino se tako može pobjediti zajednički neprijatelj i na ovim našim prostorima bi trebalo tako nešto, znači da države susjedi dok ovo traje zaborave međusobne probleme koje su imali i da što više surađuju, jer ako suzbiješ zarazu u svojoj državi nikad nisi siguran, ako je ima puno u susjednoj državi.
Uvijek na sve spremni. Brojke sve govore: 49344 slučaja koronavirusa, 304 osobe preminule. U procentima 0,6%.
Deutschland ❤️
Koja je glupost sto je Njemacka ratovala misleci da vojno pokori svijet a bez rata je ekonomski mogla da pokori svijet!
Najpogodjeniji dio Francuske je Alzas (historijski osjetljivo podrucje oko kojeg se Njemacka i Francuska oduvijek spore) Upravo iz tog podrucja Francuska evakuise pacijente na Zapad Francuske, Prije 5-6 dana pocela je evakuacija i prema Njemackoj gdje su dali 20-30 kreveta za pacijente iz Alzasa. I dok kod nas ne prihvataju ni pacijente iz Konjica u Sarajevu, Njemacka i Francuska pokazuju zasto su predvodnice ideje Europske Unije
@balotelli Pa kod nas većina zdravim ljudima ne bi dala da se vrate iz Italije (unatoč svim mjerama opreza) jer se boje za svoju guzicu.
nekad pomislim da je vlasnik klixa švabo.živim u njemačkoj ali ovoliko ljubavi i pozitivnih informacija o njemačkoj nema ni u njemačkim medijima!
a sebija nece pacijenta iz bihaca
ko ce drugi ako nece svabo ,,,zato im bog daje sve zato je standard jak ,,,dobro se dobrim vraca
Šef od firme Igman otišao u Mostar u hrvatsku bolnicu. Kako ono oni kažu Sveučilišna klinička bolnica. Nije otišao u Sarajevo. Baš čudno. Kod ove boleštine šefovi ne gledaju na kantone i pripadnost nego samo na valjda bolje izglede ostati živ.