Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista ih ne zaobilazi
Pored sve muke jos i to. :-( I ko god kaze da su to same izbjeglice uradile van svake pameti, pa zar da pale mjesto koje im je spas. I ne bitno koje su izbjeglice u pitanju, isti bi komentar ostavila i imam isto misljenje za sve ljude, ne bitno na vjeroispovijest.
A da li si ikad čula da se požari pojave zbog loših instalacija, neopreza i slično.... naravno, ne isključujem mogućnost podmetanja sa strane ali to je najmanje moguće .... Sigurno ljude smještaju u napuštene i zapuštene objekte i nikakvo čudo da se instalacije samozapale ....
Ma naravno sve to stoji, i velika vjerovatnoca je da je u stvari to i bio uzrok. Meni je samo bilo krivo sto se odmah krenulo s komentarima osude i kao sami zapalili. Pa mislim stvarno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vjecna borba Dobra i Zla :)