Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očevi ovih francuskih državljana što hladnokrvno pobiše svoje sugrađane su također nekadašnje izbjeglice i ekonomski migranti iz država Sjeverne Afrike, najviše iz Alžira. Sada je na Nijemcima red da budu humani, da migrante i izbjeglice smjeste, nahrane i najedu, a u skoro vrijeme isti će im na poseban "Pariški" način zahvaljivati. Živi bili pa vidjeli.
...ne bih da proturječim, ali i amateri znaju da je "utapanje" u masu najbolji anderkava.
commie bil ti meni guzio staru? ja joj ne mogu nista :(
Nemas ti zeno pojma . Nisu tu samo izbjeglice vec i migranti tako da je tu ogromna razlika.
ISIS je ime božanstva kojeg Illuminati "obožavaju" te se slučajno poklapa sa imenom "terorističke organizacije ISIS - naravno ništa nije slučajno! ISIS se udala za svog brata (Osiris) te su dobili sina Horus. ISIS je predstavljena kao kip "Slobode" u New Yorku što mnogi ne znaju. ISIS je prevarila egipatskog boga "Ra" da joj otkrije svoje pravo ime od kuda potice i tu je zacetak crne magije odnosno Kabalizma koji nam se predstavlja putem Illuminatskih simbola kroz MTV, serije, filmove, reklame, sport i brandove. Danas, ISIS je ime za izraelsku paravojnu formaciju financiranu od strane USA, UK, Francuske i izraela te tu lezi odgovor odakle se najednom pojavila tako mocna vojska kojoj se niko ne moze oduprijeti. Amerikanci su zauzeli Irak u samo par dana jer kompletan bliski istok nema šume koje bi omogucile gerilsko ratovanje kao u Vijetnamu. Medjutim, ISIS lomi i rusi sve pred sobom a Zapad ne zna sta da uradi s njima. Cinicno i smijesno za intelekt covjeka 21 vijeka
Sta su ovi Svabe zapeli ovoliko oko primanja ovih izbjeglica? Vjerovatno spremaju rat protiv Rusije pa im treba jeftinih fanatika da ginu na istocnom frontu :)
u svakom zitu ima kukolja... tako i medju imigrantima
Nebi bill pogrešno, već upravo točno i potrebno! Nismo svjesni opasnosti koja prijeti Europi u toj organizovanoj kolonizaciji!
Ne lici mi ovo na svabicu, ovo je neka uvlakusa, samo kome , vidjece se ubrzo.
Ma goni ove arapske kozojebce odakle su i stigli, bezobrazan kretenski narod.
pa napadači su bili državljani francuske,nisu izbjeglice
ma ove svabe nikako da shvate da mi sad koristimo priliku da ocrnimo ove izbjeglice pa da zatvorimo grane i rjesimo se problema ..
Suplj, suplja, suplja... To je za javnost, a realnost je savim drugacija. Mogu misliti sta cete im sad raditi. Kako ce narodi evrope reagovati na muslimane iz sirije, afganistana, iraka nakon francuske, ne na lijep nacin siguran sam u to, pogotovo ne u njemackoj i francuskoj.
Rat, glad, ISIL, Bashar al-Assad, Al Qaida, Abu Suleiman al-Naser, AL Nusra, Abu Mohammad al-Julani, Ahrar ash-Sham, Sham Legion, haubice, Baath Brigades, Abu Bakr al-Baghdad, Army of Mujahedeen, bombasi samoubice, Jaysh al-Jiha, Haider al-Abadi, Yarmouk Martyrs Brigade, auto bombe, MWWA, JAAD, YPG, YPJ, Syrian Arab Coalition, Al-Sanadid Forces, Fuad Masum. Raj na zemlji...
@guzinos curguzinos to malo i mene cudi, hem sto je blize, hem sto je njihova religija i kultura. vjerovatno zato sto je zivot u evropi puno laksi i bolji, liberalniji, dosta je njima kojekakvih diktatora, emira, kraljeva.