Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono kao djeca mladja od 12 ne mogu prenositi bolest 😂
OVI SU IZGLEDA BAS ODLUCILI DOVEST PAMETI OVE MULJATORE I PAMETNJAKOVICE SA BALKANA .
..njemci pričaju kao i uvijek svašta samo radi zakona i obavijesti a praksi niđe veze...samo vozi dalje... pa zamisli kad bi svako vadio pcr test da predoči policiji npr. na prevoju kod Salzburga pa kolona bi bila 1000km duga...nisu budale
Neka si ti pametan! Ko totraži pcr test? 🤦‍♂️
Vezi Konja gdje ti Aga kaze....
Ova pLandemijska pizzdarija ce dovesti do toga da ce narod krenut u hajku političare, novinare, medicinske radnike, cak ce se i pendreci i vojska pridružit narodu u hajci i linču, živi bili pa vidjeli!
Sinhronizovano krece po cijeloj Evropi. Bice velika pizdarija, ali ne od virusa, nego kad pocnu masovne pobune protiv fasizma. Da vidim onda kako ce placenicki mediji ignorirati proteste, kao sto sad rade. I vama ce doci kraj kad tad zapamtite.
@krajina...nije ti ovo FB da siris dezinformacije. Sve treba milom ili silom vakcinisati
@KrajinaPonosna2 Korona najveca prevara u historiji covjecanstva. Truju nas i na taj nacin nam uvaljuju vakcine i ostala sranha.
Hvala lijepa i ne planiram ici u tu socijal-komunjarsku tvorevinu. Kuca vam daleko bila od Bosne!!!!
Znači sada i maloljetnike, pa vi u vlasti mame mi vaše niste više normalni ha ja.
Oh shit, here we go again