Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze Vucic brinemo za izbjeglice, a pola ih Srba haha
Pa dobro, nije bas pola, al boga mi nije ni malo hehe
To su sve Siptari sa Kosova i presevske doline koji uzimaju Srpske pasose i stete Srbiji, a bogami ima i cigana koliko hoces. To sto ti mrzis Srbe i Srbiju pa mislis da Srbi to rade, to je tvoj problem.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gledaj brace Srba 22.000 koliko vidim. A pola miliona im Albanaca u drzavi,plus ovi na Kosovu. I kad im kazes da ce ih za 10 godina biti milionce u Srbiji oni se ljute. A zar niste zahvaljujuci Kim Vu Chku lideri u regionu aaaa komsije?
@drinsky Haj zvi bio objasni mi jednu stvar. Jbo politiku malo ja prc komsije,onako jaranski. Nego da te pitam,nista licno. Kad god sam usao u komentare da procitam tu si,jel radis nesto ili samo tako po netu komentarises? Nemoj mi sad onu suplju "jes,tu sam uvijek" da bi ja pomislio kako se zezas. Ne moras mi ni odgovoriti,stani pred ogledalo i odgovori sebi zasto malo van ne izadjes,nadjes neku djevojcicu,setate malo titovim stazama revolucije i tako to. Mani se neta,udjes pola sata dnevno i sve prelistas,jbga ode ti zivot u gluposti. Imas selam i pozdrav
@rf81 Toliko ima tražilaca azila iz Srbije, a to su pretežno Romi, Egipćani,Aškalije,Madjupi i kako se sve ne zovu,kao i Muslimani i Bošnjaci iz sandžaka,te Albanci iz preševske doline.Srba tu nema niti jedan.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gdje je Ismailji?Da se nije samoubio nakon ove vijesti,treba provjeriti :D
Eki Svaba sto su se pohasili, samo da opet ne fasuju kao na Sutjesci!
Tu smo ih naceli, a poderali na Sremskom frontu!
Uskoro, Balkanci na granicama, nesto poput Sirijaca vicu* iz sveg glasa hocemo van, hocemo van. Prekardasilo nam jarane.
U stvarnosti bi svi sa Balkana bi trebali kolektivno za Njemačku (EU). EU se potrudila da je uslov za bilo kakve "dogovore" o članstvu uklanjanje carina i fiksiranje razmjenskih kursova. U prevodu, ljudi nam opustošili ono malo ekonomije gdje se sirotinja mogla zaposliti i uvaljuju nam čak i svoju hiper-prodiktivnu i hiper-subencioniranu poljoprivredu (njmci hrane svoje koke jednom mješavinom od njihovog izmeta i mašinskih, otpadnih ulja). Ukratko, priča o nekim "izbjeglicama" koji nisu od rata pobjegli ne pije vode. EU sistematski pljačka sve one zemlje slabijih ekonomija i tu se radi o ratu samo drugim metodama. Prvo se insistira na slobodnom kretanju roba (uglavnom svojih) a onda te i zadužuje da istu možeš kupovati. Do 95% finansijskog sektora Balkana (izuzetak je Turska) pripada stranim bankama. Prije ili kasnije će opljačkani tražiti kao kompenzaciju za ovaj neo-kolonijalizam slobodno kretanje ljudi. I to je upravo što se sada događa
Noga za albance srbe i bosance, odmah.
Ma kako bolan dragi susjedi servi? Zar vama nije Rusija draža? Moje sada šuplje kako to nisu servi nego Albanci, Romi ili neki treći. Provjereno znam da su azilanti servi. Gdje je bratko Putin sada? Zar zapad nije zlo?
I Hrvatska će pogotovu za Svrbe
Ter stegen najgori golman u historiji bayerna!!!
jasta je
Hahahah. To onih 20.000 Šiptara što je uzelo srpsko državljanstvo pre godinu dana, kada su prve ture imigranata zimus bežale preko Mađarske granice.
Sta ovo srbi svi u svabiju?
...a što šiptari traže politički azil od kosova?
fasisto kaze se albanci,dobro znas da kad srbin kaze albancu siptar da je to uvreda, koji si ti licemjerni cetnicki smrad
...pa, za srbadiju pretpostavljam da begaju od četnika. a od koga begaju kosovski šiptari?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
dok se riješite Balkanaca dolaze drugi,koji nikako nece da se integrišu,jedan njemački novinar je zabilježio ovu scenu,bio je u pratnji kamiona sa natovarenim krevetima i raznih stvari za azijatskearapske muslimanske izbjeglice u neki kolektivni smještaj,i nije bilo sve na paletama pa su volonteri i razni dobrovoljci koji im pomažu istovarali dok su izbjeglice pored kamiona neki su bili okupirani sa mobitelima drugi pušili,pa ih jedan volonter ljubazno zamolio da im pomognu,jednostavno se okreno i odšto,niko nije htjeo
A sta sa tolikim sandzama ? Hahahahha !
vratit ih u sanzdak dje im je i mjesto