Gledaj brace Srba 22.000 koliko vidim. A pola miliona im Albanaca u drzavi,plus ovi na Kosovu. I kad im kazes da ce ih za 10 godina biti milionce u Srbiji oni se ljute. A zar niste zahvaljujuci Kim Vu Chku lideri u regionu aaaa komsije?
@drinsky Haj zvi bio objasni mi jednu stvar. Jbo politiku malo ja prc komsije,onako jaranski. Nego da te pitam,nista licno. Kad god sam usao u komentare da procitam tu si,jel radis nesto ili samo tako po netu komentarises? Nemoj mi sad onu suplju "jes,tu sam uvijek" da bi ja pomislio kako se zezas. Ne moras mi ni odgovoriti,stani pred ogledalo i odgovori sebi zasto malo van ne izadjes,nadjes neku djevojcicu,setate malo titovim stazama revolucije i tako to. Mani se neta,udjes pola sata dnevno i sve prelistas,jbga ode ti zivot u gluposti. Imas selam i pozdrav
@rf81 Toliko ima tražilaca azila iz Srbije, a to su pretežno Romi, Egipćani,Aškalije,Madjupi i kako se sve ne zovu,kao i Muslimani i Bošnjaci iz sandžaka,te Albanci iz preševske doline.Srba tu nema niti jedan.
Prikaži sve komentare (85)