Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdace ga onaj njegov guzni haver Boban za 100 evra:))
kakvu lovu??na njega treba otvoriti lov kao na divljem zapadu,....
Nemam pojma gdje je al i to je informacija. Sjetite me se kad budete lovu djelili.;))
Nek izbjegava džamije, hodže neće trepnuti i izdati ga za te pare, poznato je da mnogo vole pare, pogotovu ljubičaste i žute €
sasvim slucajno svaki put ovi napadaci uvijek zaborave licne dokumente na mjestu zlocina... do duse gdje bi izasao iz kuce bez dokumenata..
A nikome da padne na pamet da mozda tako ostavlja dokaz da je izvršio čin eventualnim nalogodavcima ili jednostavno hocu da pokupi "slavu" ?
cudo nije ostavio i teroristicki plan i neku cedulju na kojoj pise gdje da ga nadju. Ovo je gradivo djece iz obdanista, kao navodno prva 24 sata nisu pregledali kamion pa se onda sjetili i nadju dokumente. Ah kakvi specijalci, drzava se digla, kamion zaboravili da pregledaju.
ta divna islamska imena, zamisli molim te anus hahahha
dobra nagrada
Malo je kume,malo je.......
Tako to rade svjetske policije.
Ne kvarite dan klix vehabijicama, taman su se ponadali da je Srbin organizator, kad ono policija daje 100 hiljada za informacije o ovom islamskom teroristi 😂