Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusija moze NATO srusiti u 48 sati, amerika malo vise. koji ce im k nato
Amerika može srušit NATO za sat vremena...
@Nike ...taj film nećeš gledati... upamti, prvi zadak NATO-a je da drži Njemačku pod kontrolom... ostale aktivnosti po svijetu sa više ili manje uspjeha su samo usput...
Dva posto za NATO? Ne šljivi Angela Donalda ni dva posto...
Pa onda ćer relano biti da im Putin dođe u posjetu ko nekad. NA tenku razumije se ! Samo izgleda nisu još shvatili pouku !
dje je sad Čengić i Alija da nam prodaju kalaše po 800 stoja, moraćemo se opet braniti .. Bakire, imal mjesta u trezoru, malo sam ostario u medjuvremenu? ..
Stani u red.
Pa sta ako si ti star treba onda da ja ginem u dvadesetoj?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Odbranu od koga? Da vam pomogne u rusenju svijeta?
@Vlaxobran91 Treba u Ameriku onda...