Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lockdown i BiH je potreban, bolje razoriti ekonomiju, nego da vas dotakne neki Sebijin doktor, tad ste odma gotovi.
Nemoj tako sebija bas fina zena Javite joj da je dosla nova kolekcija u roberto botticelli obuce od 800/900 KM Fujjj
@CikCikCikPogodii Haman su "Sebijini doTuri" inteligentiji i obrazovaniji od tebe, jer ti nisi mogao dogurati ni do "Sebijinog doTura" sa svojom inteligencijom i svojim obrazovanjem :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovako se pravi lockdown, izracunas koliko ce te kostati i drzava plati a ne kao kod nas, samo zatvori pa cemo vidjeti kako cemo
Dal će i nama teretane zatvorit? Nije dobro, kako ćemo bicepse napumpavat prije shishe u argeliniju? :O
@gooUser1601376851 u kući na ulici na livadi... Ljenivci i spodobe samo znate brbljati tj tipkati iz tople sobe
Da ste zatvorili u Aprilu 14 dana skoro svakog i sve sto nije potrebno da radi bio bi problem rjesen
Zato i jesu najjaca država u EU.
Privreda ne smije stati,pod cijenu svega
Sjajno, Merkelice!
Nije to nikakav lockdown. Zatvorit će se barovi, restorani i fitnes centri. Trgovine, industrija, škole... ostaju radit. Tamo do 12. mjeseca i onda će virus počet slabit i stiže vakcina
Bolje biti u Njemačkoj u lockdown-u, nego u BiH.
@delirium Njemacka je fujjj, tj. ljudi teska debilana...
Debilno! Ne moze se protiv prirode! Jacaj imunitet i nastavi sa zivotom a prije svega ojacaj vjeru u Boga!
@Philippians46 debilno to tvoje i bez ikakvog osnova.
Njemacka se ne sekira zatvori sve !! Drzava iznad svih!!
Eki, izlazak vani?
hahahahahhaha kako je ovo providno kako je ovo sve rezirano!!!
u BiH sljedeci lockdown bi doveo do bankrota drzave, to je dokaz kako nam je slaba ekonomija i koliko politicare vode racuna o istoj kao i o narodu i kako su samo posteni.
@pashasolidni pa da, kad samo uvoze i dizu kredite.
Njemacka ima pare da plati lockdaun, mi nemamo, bilo bi pogubno , ako se to desi.
@gooUser1603231907 Pa naravno da ima kad se spremala od 2013 na ovo, koje je znala da ce se desiti. Oni su sila u svijetu pa im se moraju i dati informacije a mi Balkanski jadnici mozemo samo da gledamo i cekamo kada cemo se ponovo uhvatiti za vratove.
@gooUser1603231907 Pa normalno da nećemo imati kad je IQ prosječnog stanovništva na tom nivou da misli da je korona teorija zavjere.
jel realno da od bilda prenosite vijesti? pa mozete hladno i od informera onda.
@100kaa A sto ti ne citas nesto drugo osim Bild?? Evo ti pa se obrazuj: Die neuen Regeln, auf die sich Bund und Länder geeinigt haben, kommen dem Shutdown vom Frühling schon recht nah. Sie sollen am 2. November in Kraft treten - und vorerst bis Monatsende gelten. https://www.stuttgarter-zeitung.de/inhalt.neue-corona-beschluesse-im-ueberblick-bund-und-laender-wollen-gesundheitsnotlage-ausrufen.f0550007-ffc7-4bcd-a074-fe2b84b35532.html
Svaku pomoć/subvenciju/potporu koju država da/pokloni jednoj grupi građana ili firmi MORA uzeti od drugih građana ili firmi. Nema besplatnog novca, niti on raste na drvetu. Ovaj "poklonjeni" novac vratiće se u vidu povećanja poreza, sniženja kompetitivnosti firmi, sniženja standarda, smanjenje potražnje, smanjenja proizvodnje i nezaposlenosti. Merkel će Njemačku zaviti u crno.
@kolorit dje si ekonomista.