Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim svabe kupuju jod nije dobro.
U Švici, svaka kuća, čak i one koje su gradjene prije stotine godina imaju (zakonom obavezno) atomsko sklonište sa opremom i apotekom. Svakih pet godina se vrši kontrola skloništa i provjerava trajnost tableta ne samo joda, ima tu još koješta što je veoma neophodno u slučaju...
Dze god se bosanci skupljaju tu se katastrofa sprema. Pretplaceni za katastrofu.
Zar Federacija BiH nepovećava
Prvo procitajte clanak do kraja pa onda komentarisite o nekom vasem ratu 😉
Švabo ništa ne radi napamet.
I nama su Bake, Čova i Bake osigurali dovoljne količine lexaurina i persena kako bi preventivno djelovali na psihicko zdravlje stanovnila usljed njihovog stalnog "silovanja zdrave pameti"
@Patuljak_plavi Bake, Čova i Dodo **
atomski zdesna
...i to u onom rogatičkom
Mi imamo u krompiru joda...
Evo i nama nasi napripremali svasta u slucaju atomskog rata!
Eko fašisti će uništiti čovječanstvo. Nuklearne elektrane su daleko najčišći izvor energije i daleko najviše je proizvode.