Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma pusti prazne price, sigurno njegovom djetetu sluzbenici nisu htjeli izdati JMBG - politicari u Njemackoj se nisu mogli dogovoriti treba li registracijsko podrucje prelaziti njemacke savezne drzave, pa obustavili dodjelu novih.
pa da,kada je krscanin ili nesto drugo onda je psihić a da je muslim onda bi biop terorist,ma sta terosrist drugi covjek neke al qaide
@antiizdajnik1KOSOVE Kolega, mislim da si u krivu, da je riječ o muslimanu, onda bi bio upotrijebljen termin "islamist" (inače jako sirov i meni nejasan termin), što nam daje za pravo, kada nije u pitanju musliman, da i mi koristimo termin "hrišćanist". Dakle, riječ o nekom hrišćanistu..