Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je otac mora da je balkanac
Nisu njemci pošteni oni ne uzimaju sirotinji iz usta, ali kod njih kad je prevara nije ispod miliona
lik platio svojim parama a kod nas rade isto ali iz budeta uzimaju lopatom a narod suti i trpi....
Njemačka nije dobrog ministra obrane imala još od Josepha Goebbelsa
Dobara Milf-aca ,za nas Bosnje da udjemo u Bundestag🤦‍♂️
Sve socijal demokratija a helikopterom se voza.
debili.ptocitajte tekst. privatno je placen let. nije o trosku drzave
Evo ona sto neki dan rece da ce mo skapat od gladi
Uredno plaćeno iz privatnog đepa.Jedini problem je što švabo razmišlja racionalno da postoje jeftiniji prevozi i da nije lijepo vidjeti da se sin politićara razbacuje.Kod nas u BIH to ide o državnom trošku uz dnevnicu i reprezentaciju plaćen hotel i možeš povesti druga ili drugaricu da ti ne bude dosadno.Uopšte mi ne bi smetalo politićarsko bogatstvo i luksuz da nije na naš moj i mojih unuka račun.
Ovo nase gore list izgleda
Nista to ugledaj se na nasu miniatricu vanjski gabarits kako zaposljava sina u ambasadi a narod razmazen
I Njemačka ima svoje vlaxe koji se privatno vozaju državnim letjelicama. Još samo da počnu turbo folk dronfulje vozati u njima kao ovi naši.
Dodik je vozio žito i stoku na privatno imanje helikopterom lažne države
Gdje je budalas Salko Juklo da snimi kakav skec posto mu to ide od ruke?
u EU a njemacka na br. 1 koja je djeli diplome ko iko drugi bilo to po gimnazijama pogotovo migrantima ili po univerzitetama ...zato je tamo narod zadnji 20 godina vecinski i glup postao ! ova je samo jedan primer ima ih taki jos gori
Ova vidjela sta i kako rade Dodik, Bakir i Covic, pa krenula da prepisuje od njih. Nakon sto joj se sin krenuo helijem, samo sto nije zaustila da obezbijede jednu vrecu za njenog sina, da ima sta da jede dok je na odmoru, kada se bolno vrati u realnost i shvati da ipak ne zivi na Balkanu i da to tamo nece proci.
Dodick ide sa helikopterom na teferic