Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledajte lidera Njemacke, a mogla je platiti kako hoce da joj drugi donose sve na vrata.
@gooUser1584206134 zato je Njemacka obecana zemlja, a zato je BiH sa ovakvim bahatim seljacinama osudjena na propast! Pa nek ismijavaju Kojovica, paradu i sve i svakoga sto nije naci
Naklon do poda
Legenda, a ne kao ovi nasi idioti nenodirljivi--
Cuj sama je napunila kolica sta treba hamala da joj nosi korpu
To je prava dama, dvije rolne papira...
Prvo pustla gradjane a njoj sta ostane to je pravi lider
Ja sam Komsica vidio u supermarketu i prije korone.
@Kozmonaut on vec od prije ima zalihe toalet papira, kupio da bakiru brise cmar kad mu se posere u usta
Ja kad vidim Angelu, pa premijere koji idu biciklom i javnim.prevozom na posao lijepo me sramota u ime ovih nasih politicara a i nas idiota koji ih trpimo.
Jedna tona brašna za mog Bakira.
i ti vodis drzavu? gdje je maska gospodjo? apelujes na narod, a ni sama se ne drzis svojih rijeci... neodgovorno...
Kupuje zena, bogme, da ima u kuci. Al' nije se 'cushkala' ni sa kim, niti je koga vukla za kosu.
Respekt za Merkelovu!!!! Jeste li ikad vidjeli Sebiju da kupuje toalet papir? NIste? Pa nećete ni vidjeti jer ona ima svoje potrčke koji to rade umjesto nje
Pa i ona kaki, sta ste vi mislili...
Kraljica,boginja
kazu da voli paradajiz iz kalesije
Ko je vidio bilo kojeg našeg visokopozicioniranog budžovana među običnom rajom? Dobro je neko napisao u komentaru - da imaju moć Merkel ili Macrona, glumili bi faraone.
Ukoliko je slika autenticna, zasto gosdpodja ne nosi masku ili rukavice iako je prva osoba po vaznosti u drzavi. Mozda jer je prethodno vakcinisana sto nije iskljuceno kao i ostali bitni lideri.