Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Raso Otkada je to Njemacka katolicka zemlja, majke ti(samo je Bavarska apsolutno katolicka).
news flash - bih jeste tuzila srbiju i izgubila! Nepravedno, ali fakat!
Njemacka vec odavno vodi 3 svjetski rat. neratuje se vise posukom, to je za glupe narode. Pametni ratuju ekonomijom. Neka svako od nas samo pogleda oko sebe i vidjeti ce Njemci su vec tu. Sve je Made in Germany sto valja, a da nepricam o fabrikama koje otvaraju da bi sirotinja radila za njih i pravila im jos veci profit.
@Raso Vjera ne cini zlocine, vec se zlocini cine u ime vjere. Da li je to katolicanstvo, pravoslavlje, islam, judeizam ili nesto trece nije bitno.
tvoja statistika nije tacna, katolika 31%, protestanata 30%,ostali 39%.
rimokatolici 30,7 %, evangelisti 30,2 % (31. Dezember 2008) potrazi malo.... Isto tako sastav stanovnistva u I i II svjetskom ratu je bio mnogo veci % katolika nego evangelista. Eto toliko o informacijama :-))
Ovo je prava vijest, kad otplatimo dugove onda se mozemo pripremati za treci svjetski.
@Raso za tvoju informaciju njemacka je hriscanska al vecinom protestanska,isto ko ostale sjeverne drzave
jedna katolicka zemlja a toliko zla napravila , ja vjere i govana
kad ce bosna i hercegovina tuzit srbiju i trazit odstetu,tihicu,silajdzicu,komsicu,lagumdzija sta cekate???trazit isto da se vrati drzavna imovina i umjetnicka djela koja pripadaju bih-i.
tako se to radi...vise im nikad nece pasti na pamet da ratuju... da hoce i na balkanu pocet traziti otplacivanje ratnih dugova bilo bi mnogo mirnije