Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Depopulacija!!! Klasika!!! Narode budi se!!! ☠
Mi bolje znamo od Švaba... Plus - Švabe sami sebe ubijaju... Budale...trebali su pitati pametologe sa nekog Klix portala u zemlji gdje su na vlasti ljudi sa lažnim diplomama, ubice šetaju ulicama, zatvara se grad radi svadbe... 'ta će Švabe.....debili, jedna od najmoćnijih nacija na svijetu. Poumirati će svi, ostat će samo bosanski Klix pametolozi. (D)evolucija čovječanstva... 🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻
Konju
Zašto nije objavljeno na kolikom broju trudnica je sprovedeno istraživanje, koliko im je godina, kako je tekao porod, da li je novorođenče bilo zdravo itd?! I ono najbitnije: kako su mama i dijete nakon 10-15g?! Ah da, zaboravih da ovo zadnje niko ne zna, jer je sve odobreno po hitnoj proceduri, a ne po klasičnoj proceduri, i sve to zbog viruza kojeg dokazano preživi 99,8% oboljelih!
Kad ste to stigli ispitati? Sa sigurnoscu znate da djetetu nece biti nista kad se rodi jelde?
Imas neki dokaz da ce mu se desiti nesto?
GrOOber, ne znam jesi li ikad bila trudnica, ali je do sada vazilo da rijetko koja trudnica smije Brufen popiti. Ako trudnicu boli zub, nek boli jer ne smije vecinu lijekova, doslovno smije samo paracetamol. Zato je sad ovo malo šokantno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nekada su trudnice bile na kutiji cigareta promovisuci pusenje kao nesto zdravo 🤷🏻‍♂️
Kakvi bolesnici !!!
Obrazlozi!
@Gr00Ber Šta da ti obrazloži? Evo u konetarima iznad ti čovjek samo površno obrazloži neke stvari i ti nestade. Bitno je da tebi slični kače etikete neistomišljenicima iako im je IQ manji od broja cipela.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)