Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako od crvene nastade nacisticka armija??? Lako, potreban ti je samo vodja, koji se zove putin. HEIL PUTIN!!! Novi pozdrav u ruskoj vojsci.
morace zauzeti moskvu da im sude, ovako samo po kojeg ratnog zarobljenika mogu realno
Kako Ukrajina prva na redu za istraživanje zlločina? A zločini na Bliskom Istoku tolike države uništene stotine hiljada ljudi pobijeno i raseljeno pod krinkom vođenja rata za evropske vrijednosti a o Palestini da se i ne govori
Vrijeme je da im plate za Ninberg 😁
Zato moramo formirati Armiju koja nece biti u sastavu oruzanih snaga BiH. Komadanti moraju biti lokalci i direktno medju borcima. Nikakva visa komanda u Sarajevu, previse je Mijatovica i Konakovica. Svi po sto Eura i moze se kupiti prvi Bayraktar kojim se direkno iz Turske mogu vrsiti operacije. npr. konrola komunikacije Banja Luka-Prijedor, Banja Luka-Gradiska i kao unistavanje i izvidjanje.
Uuuuu hesi zajeban
Lažni Car Putin Mali kaže da Rusi vode "sveti rat" i da ne mogu činiti zločine. Nebeski narod verzija 2.0, ovaj put u epizodi "Ruski svet protiv čovječanstva i čovječnosti".
Ne, čovječanstvo su Bjelorusija, Nikaragva, Sirija i Sjeverna Koreja. Koliko sam upratio, niko drugi u UN-u nije podržao rusku invaziju. I nacistička Njemačka je imala više saveznika.
Nama je bio jasan ishod ovog rata na samom početku. Pa zar može neko valjati ako ga Srbi, Grci i Kinezi jedini podžavaju? Pričamo realno.
Dobro ja sam se vodio logikom resursa i vojnog budzeta mada ni ova tvoja nija losa. Samo da te isparavi, ne podrzavaju Grci Ruse, cak naprotiv.