Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kod nas je suprotno, kafane rade, a skole zatvorene. E moja Bosno, moja tugo. Cekaju papci izbore da prodju pa ce nas u karantin stavit..
Odraslim ogranicenje kretanja. Djeca idu u skolu. Virus u djecu ulazi. Zive i sa starijim ukucanima. Djeci se savjetuje pazljivost, u kontaktu sa starijim, koja nije precizirana. I da je precizirana, kako je sprovesti? Djeci bi stetilo kad ne bi isla u skolu ( hebo virus) a odraslim ne steti zabrana kretanja ( hebo stetu). I tako dalje
@cujipocuj To samo u Bosni djeca žive sa starijim ukućanima, je li zaista mislite da na zapadu iko živi s babom i dedom?
Odrasli koji imaju djecu ce se kretati sa dozvolama za odvodjenje/dovodjenje djece u skolu :D
Ima li posljedica 92-95 sto nismo isli
Nece covid u skole jer djeca medju sobom se nece zaraziti. Znaju to ove budale odnosno idioti koji nastavljaju silovati mozgove citavom covjecanstvu. Vrse testove a niko nije siguran da li je kao stvarno inficiran jer testovi nisu sigurni.😂 Pa sta testiras majku mu. Ovaj covid je postojao i ranije samo je plasiran sada kada su svjetske vodje zeljele da ga objave. Virus postoji ali je postojao i prije. Ali eto. Valja nam trpiti ovo silovanje mozga.
Naravno da ne zatvaraju skole, jer su skole fabrike buducih idiota i poslusnika
1qwettođxycžqwršđ
P12346567890See
Potpuno ludilo u glavama politicara.
MA NASI CEKAJU IZBORI DA PROĐU ...PA CE NAS U TOR STAVIT..HAMAN TU I PRIPADAMO .JER OPET CEMO ZA ISTE GLASAT 😥😥😥
Ma sta znaju Svabe i Francuzi...
Smijat cete se sami sebi kada shvatite da sve ovo sto rade ima drugu agendu u pozadini, nikakve veze ovo nema sa virusom !!
evo nobelovca hahahah
Macron je pravi lider, a ne onaj kepec mali Erdogan