Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djecak ubica se zove Alex H. i vuce korijene iz kazahstana. Sta je fasisti, jel vam tesko sto nije musliman. Zavucite se opet u misje rupe gadovi jedni fasisticki. Iskreno saucesce porodicama ubice i ubijenog
1 od 1.000.000 nije musliman i ti si svsio u gace. Pa hebem mu misa, imas statistike. Inace ko je god, ljudski je zivot izgubljen. Ali se zna ko hara po zapadu... Ja kad predjem u Svedsku, kao da sam otisao u Siriju. Kako li je tek u Francuskoj, Njemackoj, Belgiji ili Engleskoj.
@istinaonama999 Zaci da ovaj ubica pripada tim 15 %
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bitni su korijeni a ne pasoši
Djeca su to ipak i suvišan je svaki komentar.
Vlasti apelovale da se riješi problem? Kome apelovale krutijebem? Pa vlast si, riješi problem!
Ko nezna nek nađe na internetu 7.osobina kod covjeka koje voli Allah dz.s.jedan od njih je da Gospodar voli ljude koje cine dobra djela,uglavnom nigdje nema ubice itd.sve se svodi na dobroti,e to vam je ljudi moji ISLAM,i hvala Gospodaru sto sam musluman.
@korisnikklixa musliman
Islam nije agresivna vjera,ni musliman nije agresivan
Ma nemoj. To je vjera koja je u ratnom stanju non stop. Jihad.
@Norid55 pa znam budalo, to i Jeste moja poenta. Da ste u ekonomskom, politickom pa i u duhovnom ratnom stanju non stop. Mrzite druge ne muslimane, mrzite i vase muslimane, ako nisu isti, kao na primer, yezite, kurde, alavite i sva ta plemena koje muslimani mrze. Po evropi, nema drzave gdje su se muslici asilimirali ili integrisali, to sve samo mrzi i vrsi jihad nad autohotnim stanovnistvom. Glup si ti muslicu, vi ste zaostali 300 godina. A ja Nemam sestru. Ali ti imas majku, voli ga u paksu.
Zalosno, to je sve posljedica nemara roditelja. Onih kojima je posao i karijera na prvom mjestu, koji misle da je sve u materijalnom. Puste djecu da rade sta hoce, da provode noci uz kompjutere igrajuci se igara sa tematikom rata, gdje se pucaju i ubijaju, a onda se pitaju sto se ubistvo od strane nekog djeteta desilo.
Mislim da je ipak u pitanju drugi profil roditelja.
Gdje je ovaj svijet otisao i skoje rute je skrenuo.Dajte procitajte tekst djetetu je 15 godina!
@Juraj a ti imas informaciju da je ubica musliman a ubijeni fini i ponizni krscanin
@brriss0x pa kazakhstan ti je vecinom muslimani. Provjeri.
opet pretežno muslimanski živalj
Sa krstom na vratu
@Dino Z to je tu negdje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo nesto za Dinu Z, koji zivi u Svedskoj - a ne izlazi iz kuce od "klixaluka": http://hiddenlol.com/lol/215963
Jesi li ti ikad cuo za mobilni internet ? Seljacino. Za razliku od tebe ja imam posao a takvima kao ti dam marku za pivu. Pozdrav iz Silkeborg, ako znas gdje je to.
@Dino Z pa ako zivis na sjeveru, valjda znas situaciju u svedskoj, ili ignorises?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
veći su problem kerovi u BiH nego imigranti u Njemačkoj..Nijemci su pametni ljudi, ne sekirajt se za njih, brinite se vi o vašim komšijama u Bosni
Kasno je švabo počeo puštati balkan u njemačku. Ovi što su se ugnijezdili u Evropi najmanje petina je potencionalni problem
Nedo Bog da je obrnuto, koja bi se hajka digla
Ti si spreman za praljkovače ☝️živio ☝️