Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije munafik Sulejmane. Njemačka sudjeluje u okupaciji muslimanske zemlje Afganistana. Možda ti to nisi znao munafik Sulejmane ali tako je. Zbog ovakvih muslimane otkriju se munafici poput tebe. Drago mi je što će munafici poput tebe snositi posljedice,jer munafici kada im se nešto dobro desi kažu da je to All\'aha a kada im se nešto loše desi kažu ovo je zbog tebe baš kao što ajet govori. \"Ma gdje bili, stići će vas smrt, pa kad bili i u visokim kulama. ako ih stigne kakvo dobro, oni vele: \"Ovo je od All\'aha!\" a snađe li ih kakvo zlo, govore: \"Ovo je zbog tebe!\" Reci: \"sve je od All\'aha!\" Pa šta je tim ljudima?! - oni kao da ne razumiju ono što im se govori!\"(Kur\'an)
To je zahvalnost Njemačkoj koja im je pružila dom, socijalna prava za njih i porodice. Zbog ovakvih fanatika koji šire mržnju i strah svi će muslimani snositi posljedice u Njemačkoj i cijeloj Evropi.
ovaj put bez ijednog bosnjackog clana al-qaide ?! bosnje, popravljate se !
Ne znam što uopće navode ko su? Kao da se ne zna ko se bavi terorizmom.