Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
27. jan 2023
Sada ce skupljacima Bijele tehnike iz 92-95. otici u Ukrajinu da se bore kao ruski dobrovoljci.
Da ti je znati toblerone ; )
Pa ovo je i jucer objavljeno. Isto ne vidim zbog ceka notifikacija, nece ih nama poslati nego Ukrajini.
uskoro pocinje 3 svjetski rat posto vidim nisi skontao
Pocinje al u tvojoj glavi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Amerika ih natjerala.
Mislim da je to u ruskoj racunici ali realno sad rus moze da kaze. ...ok vi ste trazili mi smo upozorili i udare jednu, dve iskender na Njemacku, npr. na termoelektrane. Onda bi njemacka i EU postali ratna zona. Inflacija bi otisla u nebo, ekonomija u ambis. Niko nece u potecijalnu ratnu zonu ulagati....
Nema nego poslati jaro,ja jaaaa.Dzaba sto Njemacka nije bas sretna zbog ovog poteza,ali nema okolo.Sad ste direktno u sukobu.Nema vise slanja medicinske opreme,uniformi,logistike.
Posaljite nama. Za svaki slucaj!
Znači 3 svjetski i službeno je objavljen. Žao mi je svih koji će poginuti a još žalije svih koji će pomrijeti od bolesti i gladi jer debili od političara radi naftinih i gasnih kompanija gurnuše momke u rat. Rusi neće odustati od napada i agresije i imaju podršku Indije, Kine, Irana, S, Koreje - Nato će se sve više uvlačiti i na kraju će otvoreno ratovati.
Al srbende kmeče 🤣🤣😂😂🤣
14 iz Njemačke i još oko 25 iz ostalih zemalja. Nije loša brojka. Taman da svetosavci meze svoju žuč u narednim danima, onako smrdljivi i pogani !!
Sad će Putko Putler - kepec poslati sve 3 Armate koje ima u Ukrajinu !
Sad kad Rutaljčine izvuku T 36, čuvajte se ljudi , ha ha ha ha ha ha ha ha ha ah
Ali 14 tenkova,nije ti sala.Gdje ce ih rasporediti,na svakih 50 km? Ovo je dobro samo za berace zeljeza.
Njemacki tenkovi i njemacki placenici (ukrajinska vojska) opet na Rusiju. Interesantno kako se historija ponavlja.
Narvno sendvicaharu, nije da je ruska vojska u pol ukrajine i da moli zapad da joj pomogne da ju braca slavene ne sataru :o Nego, eto nijemacima bilo dosadno pa šalju tenkove na Rusiju...
14 tenkova to ide za izlozbu ili za u rat ?
14 je jako bitan broj. 14 tenkova je jedna tenkovska divizija u ukrajinskoj vojsci. Kad se saberu sve ostale drzave, bit ce tu i blizu 100 komada.
Taman da se Armata fino testira
Amerika 30 Abramsa zasad,a ovi 14
Sve nece svabo poslati,a kad Uncle Sam naredi posalju pjevajuci i pitaju treba li jos. Eheee moj Scholtz...Uvijek je bilo vukova duzih repova.