Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Merkelova Kolindi :, ''sa slavenima nemamo problema, brzo se asimiliraju, ali sa turcima i arapima je situacija strašna''.
Očekivano. Najviše kritika na račun Turske je i došlo iz Njemačke i Francuske. Sa pravom, jer je riječ o državama koje se sistematski uništavaju prilivom izbjeglica, dok Turska zaradjuje novac i biljezi ekonomski rast. Ako je neko mislio da će ove zemlje stati uz Tursku i sačuvati njihov biznis, naivan je. Nego ljudi moji, neće sve ovo na dobro izaći. Ni ovde, ni u svijetu.
evo ih stigli.....https://www.youtube.com/watch?v=1RCLOfC3FfM
svi kruze oko turske......putin uveo sankcije a prekinut sverc idilove nafte.....turska na aparatima :)
pogotovu bakir.....pita se oce li stici ona vreca zlata :)
Jos samo fali da turska obori njemacki ili francuski avion to bi bas zakuhalo
Ma kakvi, radi se o članicama NATO. NATO NE BOMBARDUJE POZICIJE SIRIJSKE OPOZICIJE KAO ŠTO TO RADE RUSI. Opoziciju podržavaju svi sa Zapada pa i Turska. Rusi pored IDIL-a bombarduje i opoziciju, jer je opozicija protivnik ruskog i iranskog saveznika Asada.
evo ih stigli.....https://www.youtube.com/watch?v=1RCLOfC3FfM