Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putin ne bi ispao toliko loš da je zauzeo Ukrajinu za 3 dana, ali ovako će ostat upamćen kao Milošević.
zar rusija ima pravo da uopste igdje ucesvuje? sjetimo se kad su fasisti stavili veto na rezoluciju o Srebrenici. Pogan fasiticka.
Kome nije jasno da se radi o kukavici taj je ili prespavao zadnji 20 godina ili se informisao isključivo iz Kurira. Čovjek se bukvalno ukakio u gaće pred Njemačkim demonstranatima 1990.
Cuj na Baliju... Pa fakat nece u Olovo ili G. Vakuf.. S tudjim parama je naj sladje..
Ne zeli da pokaze da je bolestan…
https://www.washingtonpost.com/world/who-reports-90percent-drop-in-world-covid-19-deaths-since-february/2022/11/09/8f216186-604f-11ed-a131-e900e4a6336b_story.html Who izvjestava 90% manje smrti od kovida od februara,sto li bas od februara?
Ma izbjegava se mir, znaju sta rade....ispusi opet "obicni" narod...
Ne interesuje nas
Ove G- tačke su najveće zlo čovječanstva....
Gdje ce doc putin da ga 18 lidera sprda kako je druga sila