Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti pokazujes sta znaci biti covjek
Bolje da su dali Florens Hartman il Natasi Kandic one su ZASLUZILE,Kad Americka vojska napusti Irak i Afganistan onda se trebala dat Nobelova nagrada Obami,tu bi stvarno bilo zasluzeno!Al hajd cestitam mu jer je veliki prijatelj nase drzave i human covjek. BiH4EVER!
Vi koji niste u toku i smatrate da ne zasluzuje, manje laprdanja, vise citanja...mozda nesto skontate..
ljudi dragi pa zar ne primjecujete da u svakom slucaju zasluzio ili ne Barak Obama ovde ispada kao dobar covjek sto je i bio cilj cijeli ceremonije, cuj nije znao , naravno da je znao, sve su to politicke igre velikih, nema slucajnosti.
Šta bi rek\'o Nobel da ustane iz groba i vidi dokle je dogur\'o njegov vakuf?
Ona njegova žena ista Semenya
Čuj \"poniznošću\"...pogrešan prijevod riječi \"humility.\" Skromnost ili pristojnost puno bolje zvuči u ovom kontekstu.
pa nek je vrati ako nije zasluzio...
Svi ste pametni,koji komentarisete! Obama ROCKS!!!!
Posteno. Naravno da je nije zasluzio bar ne za sada.
Zasluzeno!!! War is Peace Freedom is Slavery Ignorance is Strength
Pa normalno da nisi,nego ti je gurnuse tvoje cionisticko-masonske vodje...........pa haj odbi\'
vidi se da je zblanut i da ovo nije ocekviao...izgleda kao covjek koji je zrtva neke smicalice njegovih neprijatelja...ova nagrada mu je magareca usluga, ako je mislio ista dobro uraditi ovom svijetu. zlatni okovi oko nogu koji ce ga sputavati u buducim akcijama. Nobelvoa nagrada je ovim postala sranje...
Pa ako mu nije legla, moze je uvijek uplatiti na moj ziro racun.